Israels forbrukerprisindeks (KPI) økte med 0,3% i august. Det er ifølge den israelske næringslivsavisen Globes i tråd med markedets forventninger. Ifølge tall utgitt av Statistisk sentralbyrå forrige fredag, er prisveksten for året hittil i Israel 0,2%. I tolv måneder til slutten av august er inflasjonsavlesningen minus 0,1%. Det var bemerkelsesverdige økninger i august i prisene på ferske råvarer (5,4%) og kultur og underholdning (1,8%), skriver avisen. På den andre siden var det et bemerkelsesverdige fall i prisene på klær og fottøy (3,6%), telekommunikasjon (2,4%) og fersk frukt (1,6%). Boligprisindeksen for juni-juli økte med 0,4% sammenlignet med mai-juni. Boligprisindeksen er publisert separat fra KPI, og dekker transaksjoner i de to foregående månedene. I tolv måneder, til slutten av juli, økte boligprisene 4,4%, som sammenlikner med en 4,5% økning i tolv måneder til slutten av juni.

Israels forbrukerprisindeks (KPI) økte med 0,3% i august. Det er ifølge den israelske næringslivsavisen Globes i tråd med markedets forventninger. Ifølge tall utgitt av Statistisk sentralbyrå forrige fredag, er prisveksten for året hittil i Israel 0,2%. I tolv måneder til slutten av august er inflasjonsavlesningen minus 0,1%.

Det var bemerkelsesverdige økninger i august i prisene på ferske råvarer (5,4%) og kultur og underholdning (1,8%), skriver avisen. På den andre siden var det et bemerkelsesverdige fall i prisene på klær og fottøy (3,6%), telekommunikasjon (2,4%) og fersk frukt (1,6%).

Boligprisindeksen for juni-juli økte med 0,4% sammenlignet med mai-juni. Boligprisindeksen er publisert separat fra KPI, og dekker transaksjoner i de to foregående månedene. I tolv måneder, til slutten av juli, økte boligprisene 4,4%, som sammenlikner med en 4,5% økning i tolv måneder til slutten av juni.