Israels statsminister Benjamin Netanyahu er på vei til Latin Amerika. «Jeg drar i dag på et historisk besøk i Latin-Amerika. Dette vil bli første gang siden etableringen av Staten Israel at en statsminister vil ha besøkt Sør-Amerika og Mellom-Amerika», sa statsminister søndag under starten av det ukentlige kabinettmøte, skriver Israel Hayom. "Dette besøket vil styrke våre økonomiske, sikkerhetsmessige og teknologiske bånd med Latin-Amerika, og det utgjør en videreføring av styrkingen av Israels internasjonale posisjon," sa Netanyahu. Rapporter i argentinske media sier at under besøket vil Netanyahu og den argentinske presidenten Macri forsegle en avtale hvor Israel vil selge militær-, sikkerhets- og overvåkingsutstyr til Argentina for rundt 100 millioner dollar. I tillegg til sitt besøket i Argentina, har Netanyahu planlagt å besøke Colombia og Mexico før han reiser til New York for å holde tale til FNs generalforsamling. Han har også planlagt et møte med presidenten i Paraguay. «I New York», sier Netanyahu «skal jeg også møte min venn, president Donald Trump."

Israels statsminister Benjamin Netanyahu er på vei til Latin Amerika. «Jeg drar i dag på et historisk besøk i Latin-Amerika. Dette vil bli første gang siden etableringen av Staten Israel at en statsminister vil ha besøkt Sør-Amerika og Mellom-Amerika», sa statsminister søndag under starten av det ukentlige kabinettmøte, skriver Israel Hayom.

“Dette besøket vil styrke våre økonomiske, sikkerhetsmessige og teknologiske bånd med Latin-Amerika, og det utgjør en videreføring av styrkingen av Israels internasjonale posisjon,” sa Netanyahu.

Rapporter i argentinske media sier at under besøket vil Netanyahu og den argentinske presidenten Macri forsegle en avtale hvor Israel vil selge militær-, sikkerhets- og overvåkingsutstyr til Argentina for rundt 100 millioner dollar.

I tillegg til sitt besøket i Argentina, har Netanyahu planlagt å besøke Colombia og Mexico før han reiser til New York for å holde tale til FNs generalforsamling. Han har også planlagt et møte med presidenten i Paraguay. «I New York», sier Netanyahu «skal jeg også møte min venn, president Donald Trump.”