Erna Solberg måtte til utlandet for å finne en tegner verdig til å tegne portrett av henne til bruk på skjorter, plakater, nøkkelringer og briller, nærmere bestemt til Israel. Portrettet som er brukt i en kampanje rettet mot ungdom, er tegnet av Amit Shimoni, som ble kjent for å male ikoniske ledere som fargerike hipsters. Valget av den kjente israelske tegneren førte til oppslag i israelske aviser. «"Tilbudet fra Norge var veldig smigrende, men overrasket meg ikke», sier tegneren selv til den israelske avisen Israel Hayom. Shimoni har tidligere tegnet president Barack Obama, president Donald Trump, den tyske kansler Angela Merkel, tidligere statsminister David Ben-Gurion, Theodor Herzl, og mange flere. Han gjør dem alle til fargerike hipster, unge og fulle av karakter, skriver avisen. Etter at prosjektet "Hipstory" ble utgitt over hele verden, ble Amit Shimoni oppdaget av Erna Solbergs kampanjesjef som hyret ham for oppdraget med å tegne Erna som en hipster foran det kommende valget, skriver den israelske avisen.  "Reaksjonene vi får er fantastiske," sier en kampanjearbeider til Israel Hayom. Ifølge avisen overgikk resultatet forventningene og fikk stor anerkjennelse i Norge. Solberg ble portrettert som en fargerik, kul og fredelig figur. Lederen var begeistret for tegningen, skriver Israel Hayom.

Erna Solberg måtte til utlandet for å finne en tegner verdig til å tegne portrett av henne til bruk på skjorter, plakater, nøkkelringer og briller, nærmere bestemt til Israel. Portrettet som er brukt i en kampanje rettet mot ungdom, er tegnet av Amit Shimoni, som ble kjent for å male ikoniske ledere som fargerike hipsters. Valget av den kjente israelske tegneren førte til oppslag i israelske aviser. «”Tilbudet fra Norge var veldig smigrende, men overrasket meg ikke», sier tegneren selv til den israelske avisen Israel Hayom.

Shimoni har tidligere tegnet president Barack Obama, president Donald Trump, den tyske kansler Angela Merkel, tidligere statsminister David Ben-Gurion, Theodor Herzl, og mange flere. Han gjør dem alle til fargerike hipster, unge og fulle av karakter, skriver avisen.

Etter at prosjektet “Hipstory” ble utgitt over hele verden, ble Amit Shimoni oppdaget av Erna Solbergs kampanjesjef som hyret ham for oppdraget med å tegne Erna som en hipster foran det kommende valget, skriver den israelske avisen.  “Reaksjonene vi får er fantastiske,” sier en kampanjearbeider til Israel Hayom. Ifølge avisen overgikk resultatet forventningene og fikk stor anerkjennelse i Norge. Solberg ble portrettert som en fargerik, kul og fredelig figur. Lederen var begeistret for tegningen, skriver Israel Hayom.