Dr. Amir Bahar, medstifter og administrerende direktør for israelsk bioteknologi oppstart Nurami Medical, har utviklet et bionedbrytbart nanofiberplaster som etterligner beskyttelsesmembranen rundt hjernen og ryggmargen, og forhindrer lekkasje etter operasjon. Nurami er et medisinsk utstyrselskap som utvikler en unikt nanofiber- og tetningsmiddelteknologi. Det nye plasteret er allerede i salg, og firmaets årlige omsetning bare på dette produktet forventes å overstige 800 millioner dollar innen 2021. Her kan du se en presentasjon av produktet.

Dr. Amir Bahar, medstifter og administrerende direktør for israelsk bioteknologi oppstart Nurami Medical, har utviklet et bionedbrytbart nanofiberplaster som etterligner beskyttelsesmembranen rundt hjernen og ryggmargen, og forhindrer lekkasje etter operasjon. Nurami er et medisinsk utstyrselskap som utvikler en unikt nanofiber- og tetningsmiddelteknologi. Det nye plasteret er allerede i salg, og firmaets årlige omsetning bare på dette produktet forventes å overstige 800 millioner dollar innen 2021.

Her kan du se en presentasjon av produktet.