Som et ledd i et initiativ fra organisasjonen Stand WithUs har 26 studenter ved tverrfaglige senter i Herzliya hatt som oppdrag å introdusere syv populære bloggere fra hele verden - og deres millioner av lesere - til Israel, skriver Israel Hayom. UploadEuro-prosjektet er en fortsettelse av "Upload" -prosjektet lansert i fjor sommer, som gjorde det samme, men med søramerikanske bloggere. Ricci Cohen og Lihi Biton, to av studentene som er involvert i prosjektet, fortalte Israel Hayom at de syv bloggerne samlet har over 9 millioner tilhengere fra hele verden på sosiale medier. Reiseblogger Ruhi Cenet har for eksempel den fjerde mest fulgte bloggen i Tyrkia, med 2,4 millioner abonnenter. Krzysztof Gonciarz, opprinnelig fra Polen, bor nå i Tokyo og har nesten 600 000 abonnenter på YouTube. Yarissa Rodriguez kommer fra Den dominikanske republikk og driver en engelsk og spansk livsstilsblogg med over 1,5 millioner abonnenter. Cohen og Biton forteller at de ønsker å forandre Israels internasjonale image, et oppdrag de tror best kan oppnås ved å bringe sosiale medier  og opinionsledere til Israel, hvor de kan oppleve alt det landet har å tilby førstehånds og dele det med sine fans. De syv bloggerne vil blant annet besøke Jerusalem og Dødehavet. "Vi vil vise dem Israels multikulturalisme," sier Cohen. "Vi satt i en restaurant i Jaffa, og de forsto ikke hvordan det er mulig for arabere og jøder å sitte sammen slik - de trodde egentlig ikke at det var slik. Vi vil vise dem stedene som er hellige for alle religioner i Jerusalem. " Cenet, som kom fra Istanbul for å delta i delegasjonen, forteller til Israel Hayom at "det tyrkiske folk ikke vet noe om Israel, de bare danner deres meninger fra media, og der viser de Israel som en krigssone. Men det er ikke hat mot Israel i Tyrkia."    

Som et ledd i et initiativ fra organisasjonen Stand WithUs har 26 studenter ved tverrfaglige senter i Herzliya hatt som oppdrag å introdusere syv populære bloggere fra hele verden – og deres millioner av lesere – til Israel, skriver Israel Hayom.

UploadEuro-prosjektet er en fortsettelse av “Upload” -prosjektet lansert i fjor sommer, som gjorde det samme, men med søramerikanske bloggere.

Ricci Cohen og Lihi Biton, to av studentene som er involvert i prosjektet, fortalte Israel Hayom at de syv bloggerne samlet har over 9 millioner tilhengere fra hele verden på sosiale medier.

Reiseblogger Ruhi Cenet har for eksempel den fjerde mest fulgte bloggen i Tyrkia, med 2,4 millioner abonnenter. Krzysztof Gonciarz, opprinnelig fra Polen, bor nå i Tokyo og har nesten 600 000 abonnenter på YouTube. Yarissa Rodriguez kommer fra Den dominikanske republikk og driver en engelsk og spansk livsstilsblogg med over 1,5 millioner abonnenter.

Cohen og Biton forteller at de ønsker å forandre Israels internasjonale image, et oppdrag de tror best kan oppnås ved å bringe sosiale medier  og opinionsledere til Israel, hvor de kan oppleve alt det landet har å tilby førstehånds og dele det med sine fans.

De syv bloggerne vil blant annet besøke Jerusalem og Dødehavet. “Vi vil vise dem Israels multikulturalisme,” sier Cohen. “Vi satt i en restaurant i Jaffa, og de forsto ikke hvordan det er mulig for arabere og jøder å sitte sammen slik – de trodde egentlig ikke at det var slik. Vi vil vise dem stedene som er hellige for alle religioner i Jerusalem. ”

Cenet, som kom fra Istanbul for å delta i delegasjonen, forteller til Israel Hayom at “det tyrkiske folk ikke vet noe om Israel, de bare danner deres meninger fra media, og der viser de Israel som en krigssone. Men det er ikke hat mot Israel i Tyrkia.”