Det israelske økonomi- og industridepartementet oppfordrer israelere til å delta i en konkurranse med sikte på å modernisere New York Citys gamle tunnelsystem som transporterer nesten 6 millioner mennesker hver ukedag, skriver Israel Hayom. "Å ha et israelsk selskap som deltar i dette viktige prosjektet vil ha stor betydning," sier Inon Elroy, som leder Israels økonomiske oppdrag i New York. Som en del av New York guvernør Andrew Cuomos innsats for å forberede kollektivsystemet som i dag er preget av gamle kjøretøy og forsinkelser, har han lansert publikumsprosjektet Metropolitan Transportation Authority Genius Transit Challenge, som er beskrevet på nettstedet som "en internasjonal konkurranse som søker innovative løsninger for å modernisere og forbedre påliteligheten til New York City-t-bane." Cuomo har lovet å bruke så mye som 1 milliard dollar for å takle manglene i systemet, som er over 100 år gammelt. Deltakere kan søke om tre separate utfordringer: modernisere New Yorks bys signalsystem; raskt distribuere moderniserte t-bane biler til t-banesystemet; Og øke kommunikasjonsinfrastrukturen i tunnelbanesystemet. Opptil 1.000.000 dollar vil bli gitt til vinner i hver kategori. "Avhengig av kvaliteten på applikasjonene, kan vi dele premien blant flere søkere i et utfordringsområde," sier ordførerens kontor. Inon Elroy mener dette er en mulighet til å vise Israels teknologiske dyktighet. Han sier til Israel Hayom at israelske bedrifter og gründere burde benytte seg av den store erfaringen og ekspertisen de har på de aktuelle feltene og legger til at departementet gjerne vil hjelpe israelske søkere.

Det israelske økonomi- og industridepartementet oppfordrer israelere til å delta i en konkurranse med sikte på å modernisere New York Citys gamle tunnelsystem som transporterer nesten 6 millioner mennesker hver ukedag, skriver Israel Hayom. “Å ha et israelsk selskap som deltar i dette viktige prosjektet vil ha stor betydning,” sier Inon Elroy, som leder Israels økonomiske oppdrag i New York.

Som en del av New York guvernør Andrew Cuomos innsats for å forberede kollektivsystemet som i dag er preget av gamle kjøretøy og forsinkelser, har han lansert publikumsprosjektet Metropolitan Transportation Authority Genius Transit Challenge, som er beskrevet på nettstedet som “en internasjonal konkurranse som søker innovative løsninger for å modernisere og forbedre påliteligheten til New York City-t-bane.” Cuomo har lovet å bruke så mye som 1 milliard dollar for å takle manglene i systemet, som er over 100 år gammelt.

Deltakere kan søke om tre separate utfordringer: modernisere New Yorks bys signalsystem; raskt distribuere moderniserte t-bane biler til t-banesystemet; Og øke kommunikasjonsinfrastrukturen i tunnelbanesystemet. Opptil 1.000.000 dollar vil bli gitt til vinner i hver kategori. “Avhengig av kvaliteten på applikasjonene, kan vi dele premien blant flere søkere i et utfordringsområde,” sier ordførerens kontor.

Inon Elroy mener dette er en mulighet til å vise Israels teknologiske dyktighet. Han sier til Israel Hayom at israelske bedrifter og gründere burde benytte seg av den store erfaringen og ekspertisen de har på de aktuelle feltene og legger til at departementet gjerne vil hjelpe israelske søkere.