Den enormt vellykkede israelske mobilappen som bruker publikumssøking for å skape de mest oppdaterte og nyttige GPS-kartene for bilkjørere, vil snart bli plassert i millioner av biler over hele verden. Den israelske Waze appen kommer til å bli bygget inn med Googles Android-baserte navigasjonssystemer i millioner av biler, skriver nettmagasinet Virtual Jerusalem. Faktisk er biler med innebygd Waze allerede på markedet. Google lanserte sin Android Auto-app i 2014, som ble forhåndsinstallert i biler som er kompatible med Android-systemer. Nå integrerer Waze sitt globalt populære navigasjonssystem med Googles app, og introduserer Waze til millioner av bilkjørere. Waze ble opprettet i 2007 av de israelske grunleggerne Ehud Shabtai, Amir Shinar og Uri Levine. Appens popularitet har bare blomstret siden. Integrert av enkel design med sanntids GPS og brukerdata som skaper et levende kart over veien, vil Wazes Android Auto-app strømlinjeforme alle funksjonene for innebygde bilnavigasjonsskjermbilder. Dette betyr større fonter, omorganiserte menyer og færre generelle alternativer på skjermen for å opprette det klareste kartet. Hvis bilen din ikke har et Android-basert system, må du betale for å oppdatere systemet. Men hvis du eier en GM, har du allerede flaks. Bare gjør bryteren i bilens innstilling fra Google Maps og bli med millioner av Wazers over hele verden, anbefaler magasinet. Se denne reportasjen i israelsk TV.

Den enormt vellykkede israelske mobilappen som bruker publikumssøking for å skape de mest oppdaterte og nyttige GPS-kartene for bilkjørere, vil snart bli plassert i millioner av biler over hele verden. Den israelske Waze appen kommer til å bli bygget inn med Googles Android-baserte navigasjonssystemer i millioner av biler, skriver nettmagasinet Virtual Jerusalem.

Faktisk er biler med innebygd Waze allerede på markedet. Google lanserte sin Android Auto-app i 2014, som ble forhåndsinstallert i biler som er kompatible med Android-systemer. Nå integrerer Waze sitt globalt populære navigasjonssystem med Googles app, og introduserer Waze til millioner av bilkjørere.

Waze ble opprettet i 2007 av de israelske grunleggerne Ehud Shabtai, Amir Shinar og Uri Levine. Appens popularitet har bare blomstret siden. Integrert av enkel design med sanntids GPS og brukerdata som skaper et levende kart over veien, vil Wazes Android Auto-app strømlinjeforme alle funksjonene for innebygde bilnavigasjonsskjermbilder.

Dette betyr større fonter, omorganiserte menyer og færre generelle alternativer på skjermen for å opprette det klareste kartet. Hvis bilen din ikke har et Android-basert system, må du betale for å oppdatere systemet. Men hvis du eier en GM, har du allerede flaks. Bare gjør bryteren i bilens innstilling fra Google Maps og bli med millioner av Wazers over hele verden, anbefaler magasinet.

Se denne reportasjen i israelsk TV.