Israels oppstartsfirma er på vei til muligens å overstige fjorårets rekordfinansiering, skriver JNS. Israels oppstart økte med rundt 400 millioner dollar i juni etter å ha økt 2,3 milliarder dollar i finansiering i løpet av første halvdel av 2017, rapporterte Israels Globes Finance Magazine. De 2,3 milliarder dollar i kapital i løpet av første halvår 2017, setter israelske oppstart på sporet for å møte, og muligens overstige, fjorårets oppstartsinnsamling på 4,8 milliarder dollar, skriver avisen. Oppstartsfinansiering begynte sakte i juli måned, men akselerert i forrige uke med seks forskjellige selskaper som samlet totalt 145 millioner dollar i kapital. Digital Market Intelligence Company SimilarWeb var innsamlingsleder i forrige uke etter å ha avsluttet en finansieringsrunde på 47 millioner dollar. De fem første oppstartene med store finansieringsrunder i forrige måned omfattet dataselskapet Iguazio med 33 millioner dollar, cybersikkerhetsselskapene PerimeterX og Nyotron med henholdsvis 23 millioner dollar og 21 millioner dollar, digitalt oppdrettsselskap rospera med 15 millioner dollar og det digitale helseforetaket Somatix med 6 millioner dollar, skriver Globes. Andre israelske selskaper som så store finansieringsrunder i juli måned, inkluderer cybersikkerhetsfirma Deep Instinct med 32 millioner dollar, smarttelefon reparasjonsselskap Cellsavers med 20 millioner dollar og salgsplattform Gong.io som økte 20 millioner dollar

Israels oppstartsfirma er på vei til muligens å overstige fjorårets rekordfinansiering, skriver JNS. Israels oppstart økte med rundt 400 millioner dollar i juni etter å ha økt 2,3 milliarder dollar i finansiering i løpet av første halvdel av 2017, rapporterte Israels Globes Finance Magazine.

De 2,3 milliarder dollar i kapital i løpet av første halvår 2017, setter israelske oppstart på sporet for å møte, og muligens overstige, fjorårets oppstartsinnsamling på 4,8 milliarder dollar, skriver avisen.

Oppstartsfinansiering begynte sakte i juli måned, men akselerert i forrige uke med seks forskjellige selskaper som samlet totalt 145 millioner dollar i kapital. Digital Market Intelligence Company SimilarWeb var innsamlingsleder i forrige uke etter å ha avsluttet en finansieringsrunde på 47 millioner dollar.

De fem første oppstartene med store finansieringsrunder i forrige måned omfattet dataselskapet Iguazio med 33 millioner dollar, cybersikkerhetsselskapene PerimeterX og Nyotron med henholdsvis 23 millioner dollar og 21 millioner dollar, digitalt oppdrettsselskap rospera med 15 millioner dollar og det digitale helseforetaket Somatix med 6 millioner dollar, skriver Globes.

Andre israelske selskaper som så store finansieringsrunder i juli måned, inkluderer cybersikkerhetsfirma Deep Instinct med 32 millioner dollar, smarttelefon reparasjonsselskap Cellsavers med 20 millioner dollar og salgsplattform Gong.io som økte 20 millioner dollar