Jeg vil alltid være takknemlig for staten Israel for å sende et godt begavet team av medisinske fagfolk til Fiji. Dere reddet livet til min lille jente, "sier en kvinne fra Fiji til The Tower, skriver United With Israel. Et team på tre -øre-nese-hals-spesialister og sykepleier reiste nylig til Fiji for å gi gratis helseundersøkelser og operasjoner til dusinvis av barn på Colonial War Memorial Hospital i Suva. Mens legene selv er fra Australia ble det humanitære medisinske oppdraget arrangert av Israels utenriksdepartementets MASHAV-kontor for internasjonalt utviklingssamarbeid, den israelske ambassaden i Canberra og den australske jødiske medisinske føderasjonen. Alene 2. august behandlet legene opp til 50 barn hvis problemer ikke kunne håndteres av lokalt sykehuspersonell. De jobber tett med fijianske leger gjennom Sør-Stillehavet øyas nasjonale departement for helse og medisinske tjenester. Et av barna de ble bedt om å evaluere var 2 år gammel Florabelle Taylor Moses, som har hatt alvorlige pusteproblemer siden fødselen. De utførte en vanskelig fem-timers vellykket kirurgi på Florabelle 28. juli.  «De reddet min lille jentes liv, "skrev Florabelles mor, Roberta Taylor, på Facebook-siden" Fijians Love Israel ". "Takk for deres kjærlighet og støtte for vår lille øy. Må Herren, Israels Gud, fortsette å velsigne hendene deres», skrev Taylor. Legene Eduard Pudel, Michael Gordon og Mark Fajgman, og registrert sykepleier Gail McNaught ble møtt av Fiji-beboere som vinket israelske flagg på Nausori International Airport 23. juli, skriver United With Israel. To dager senere presenterte den nye israelske ambassadøren i Fiji hans papirer til landets president. Samme kvelden fremhevet en utstilling ved Fiji National University israelsk innovasjon på mange felt. Under arrangementet undertegnet Fiji og Israel en landbruksavtale.          

Jeg vil alltid være takknemlig for staten Israel for å sende et godt begavet team av medisinske fagfolk til Fiji. Dere reddet livet til min lille jente, “sier en kvinne fra Fiji til The Tower, skriver United With Israel. Et team på tre -øre-nese-hals-spesialister og sykepleier reiste nylig til Fiji for å gi gratis helseundersøkelser og operasjoner til dusinvis av barn på Colonial War Memorial Hospital i Suva.

Mens legene selv er fra Australia ble det humanitære medisinske oppdraget arrangert av Israels utenriksdepartementets MASHAV-kontor for internasjonalt utviklingssamarbeid, den israelske ambassaden i Canberra og den australske jødiske medisinske føderasjonen.

Alene 2. august behandlet legene opp til 50 barn hvis problemer ikke kunne håndteres av lokalt sykehuspersonell. De jobber tett med fijianske leger gjennom Sør-Stillehavet øyas nasjonale departement for helse og medisinske tjenester.

Et av barna de ble bedt om å evaluere var 2 år gammel Florabelle Taylor Moses, som har hatt alvorlige pusteproblemer siden fødselen. De utførte en vanskelig fem-timers vellykket kirurgi på Florabelle 28. juli.  «De reddet min lille jentes liv, “skrev Florabelles mor, Roberta Taylor, på Facebook-siden” Fijians Love Israel “. “Takk for deres kjærlighet og støtte for vår lille øy. Må Herren, Israels Gud, fortsette å velsigne hendene deres», skrev Taylor.

Legene Eduard Pudel, Michael Gordon og Mark Fajgman, og registrert sykepleier Gail McNaught ble møtt av Fiji-beboere som vinket israelske flagg på Nausori International Airport 23. juli, skriver United With Israel.

To dager senere presenterte den nye israelske ambassadøren i Fiji hans papirer til landets president. Samme kvelden fremhevet en utstilling ved Fiji National University israelsk innovasjon på mange felt. Under arrangementet undertegnet Fiji og Israel en landbruksavtale.