En israelsk soldat som døde en bilulykke har reddet fem liv etter sin død, skriver United With Israel. Ofek Klugman, en IDF-soldat som tjenestegjorde i en eliteenhet og døde i en bilulykke reddet de fem livene ved å donere sine organer. Etter at foreldrene hans var enige om å donere hans organer for transplantasjon fikk fem pasienter en ny mulighet til å leve videre ved å motta Klugmans hjerte, lever og andre vitale organer. En 65 år gammel mann fra Kiryat Ata som hadde fått flere hjerteinfarkt mottok Klugmans hjerte, mens Klugmans lever ble donert til en 51 år gammel mann som ble behandlet i Tel Avivs Ichilov Hospital. Soldatens lunger og nyrer ble donert til pasienter på sykehus i Petah Tikva. Begge Klugmans lungene ble gitt til en 35 år gammel kvinne i Beilinson Hospital, mens nyrene hans ble donert til en 15 år gammel gutt i Schneider Hospital og en 47 år gammel mann i Beilinson. Klugman, som representerte Israel på Youth World Amateur Boxing Championships i 2014 var israelsk ungdomsmester og vant bronsemedaljen i vektkomponenten under 66 kilo. Da han begynte i IDF som frivillig i Egoz-rekognoseringsenheten sa Klugman at han ønsket å bidra så mye som mulig til Israels sikkerhet, skriver United With Israel. "Vi har ingen tvil om at dette er det han ville ha ønsket," sier hans far Gennady. "Han ville alltid hjelpe folk og hadde et gyllent hjerte. Vi er stolt av det faktum at han ikke døde forgjeves, og fra den enorme tragedien vi opplever, var han i stand til å redde liv. "  

En israelsk soldat som døde en bilulykke har reddet fem liv etter sin død, skriver United With Israel. Ofek Klugman, en IDF-soldat som tjenestegjorde i en eliteenhet og døde i en bilulykke reddet de fem livene ved å donere sine organer. Etter at foreldrene hans var enige om å donere hans organer for transplantasjon fikk fem pasienter en ny mulighet til å leve videre ved å motta Klugmans hjerte, lever og andre vitale organer.

En 65 år gammel mann fra Kiryat Ata som hadde fått flere hjerteinfarkt mottok Klugmans hjerte, mens Klugmans lever ble donert til en 51 år gammel mann som ble behandlet i Tel Avivs Ichilov Hospital. Soldatens lunger og nyrer ble donert til pasienter på sykehus i Petah Tikva. Begge Klugmans lungene ble gitt til en 35 år gammel kvinne i Beilinson Hospital, mens nyrene hans ble donert til en 15 år gammel gutt i Schneider Hospital og en 47 år gammel mann i Beilinson.

Klugman, som representerte Israel på Youth World Amateur Boxing Championships i 2014 var israelsk ungdomsmester og vant bronsemedaljen i vektkomponenten under 66 kilo.

Da han begynte i IDF som frivillig i Egoz-rekognoseringsenheten sa Klugman at han ønsket å bidra så mye som mulig til Israels sikkerhet, skriver United With Israel. “Vi har ingen tvil om at dette er det han ville ha ønsket,” sier hans far Gennady. “Han ville alltid hjelpe folk og hadde et gyllent hjerte. Vi er stolt av det faktum at han ikke døde forgjeves, og fra den enorme tragedien vi opplever, var han i stand til å redde liv. “