Frankrike er det første europeiske landet til å installere det miljøvennlige israelske soletreverket. Israels innovatør Sol-logic, en ledende promotor av fornybare energisystemer, presenterte en revolusjonerende prototype av et soltre ("eTree") i 2014. Det moderne treet har solpaneler som erstatter bladene, skaper nok energi hver dag for å kjøle vann i en vedlagt vannfontene, lade smarttelefoner for besøkende, gi nattbelysning og til og med gratis WiFi! Ti byer i Israel og USA har allerede installert eTrees. Nå er Europa på vei, da innbyggerne i den relativt lille byen Nevers i Midt-Frankrike vil få installert et tre. Se bare her.

Frankrike er det første europeiske landet til å installere det miljøvennlige israelske soletreverket. Israels innovatør Sol-logic, en ledende promotor av fornybare energisystemer, presenterte en revolusjonerende prototype av et soltre (“eTree”) i 2014. Det moderne treet har solpaneler som erstatter bladene, skaper nok energi hver dag for å kjøle vann i en vedlagt vannfontene, lade smarttelefoner for besøkende, gi nattbelysning og til og med gratis WiFi!

Ti byer i Israel og USA har allerede installert eTrees. Nå er Europa på vei, da innbyggerne i den relativt lille byen Nevers i Midt-Frankrike vil få installert et tre. Se bare her.