Reiselivsmagasinet Travel and Leisure utfører reiseundersøkelser og rangerer blant annet flyplasser. I deres siste rangering er Ben Gurion International Airport plassert blant i verdens topp ti beste flyplasser. Ben Gurion flyplass kom på åttende plass, mens Singapores Changi flyplass ble plassert på toppe, etterfulgt av Qatar Hamad International Airport i Doha og Dubai International Airport. Abu Dhabi International Airport og Amsterdam Airport Schiphol er begge rangert bak Ben Gurion som nummer ni og ti. Bortsett fra verdens beste flyplasser, publiserer bladet også lister over toppinnkvarteringer og rangerer byer etter region. Også her gjør Israel det bra, skriver Ynet News. Reisemagasinet oppførte Jerusalem som den nest beste byen i Afrika og Midtøsten for 2016, etter Cape Town, Sør-Afrika. I kategorien av beste byhotell i Afrika og Midtøsten kom Jerusalems Waldorf Astoria på andre plass, mens Tel Avivs Norman Hotel kom som nummer syv. Hotellrangeringer er spesielt interessant fordi Israel er vurdert i en region med mange av de beste hotellene i verden, for eksempel Jumeirah At Etihad Towers i Abu Dhabi, som toppet listen, skriver Ynet News.

Reiselivsmagasinet Travel and Leisure utfører reiseundersøkelser og rangerer blant annet flyplasser. I deres siste rangering er Ben Gurion International Airport plassert blant i verdens topp ti beste flyplasser. Ben Gurion flyplass kom på åttende plass, mens Singapores Changi flyplass ble plassert på toppe, etterfulgt av Qatar Hamad International Airport i Doha og Dubai International Airport. Abu Dhabi International Airport og Amsterdam Airport Schiphol er begge rangert bak Ben Gurion som nummer ni og ti.

Bortsett fra verdens beste flyplasser, publiserer bladet også lister over toppinnkvarteringer og rangerer byer etter region. Også her gjør Israel det bra, skriver Ynet News.

Reisemagasinet oppførte Jerusalem som den nest beste byen i Afrika og Midtøsten for 2016, etter Cape Town, Sør-Afrika. I kategorien av beste byhotell i Afrika og Midtøsten kom Jerusalems Waldorf Astoria på andre plass, mens Tel Avivs Norman Hotel kom som nummer syv.

Hotellrangeringer er spesielt interessant fordi Israel er vurdert i en region med mange av de beste hotellene i verden, for eksempel Jumeirah At Etihad Towers i Abu Dhabi, som toppet listen, skriver Ynet News.