Landbruksforskningsorganisasjonen Volcani Center, et institutt i sentral-Israel, kjent for sine banebrytende funn, er blant de tre vinnerne av UNESCOs-internasjonale pris for forskning i biovitenskap i 2017, skriver Israel Hayom. Det er første gang en israelsk organisasjon eller enkeltperson vinner premien, som "belønner de fremragende vitenskapelige forskningsprosjektene til enkeltpersoner, institusjoner eller andre enheter som jobber i biovitenskapene som har ført til en forbedring i menneskelivets kvalitet." I en uttalelse som annonserte de tre vinnerne sier FNs utdannings-, vitenskaps- og kulturorganisasjon at Volcani Center «med suksess har utviklet banebrytende innovasjoner og metoder i landbruksforskning med praktiske applikasjoner, samt kapasitetsbyggingsprogrammer for å fremme mattrygghet i tørre, halvtørre og ørkenmiljøer, som fremmer menneskelig velvære. " De to andre vinnerne er fra Brasil og Portugal. "Hver av de tre vinnerne vil motta en statue laget av kunstneren Leandro Mbomio Nsue, et diplom, og en sjekk for 100.000. dollar. Seremonien vil finne sted i Djibloho, Ekvatorialguinea, 4. desember.Lederen for Volcani  Center, Eli Feinerman,siera at beslutningen om å tildele hans organisasjon prisen var en "stor prestasjon og understreker vårt bidrag ikke bare til vitenskap, landbruk og miljø, men også til regionalt og internasjonalt samarbeid for å sikre mattrygghet for fremtidige generasjoner og for å forbedre alles trivsel. "

Landbruksforskningsorganisasjonen Volcani Center, et institutt i sentral-Israel, kjent for sine banebrytende funn, er blant de tre vinnerne av UNESCOs-internasjonale pris for forskning i biovitenskap i 2017, skriver Israel Hayom. Det er første gang en israelsk organisasjon eller enkeltperson vinner premien, som “belønner de fremragende vitenskapelige forskningsprosjektene til enkeltpersoner, institusjoner eller andre enheter som jobber i biovitenskapene som har ført til en forbedring i menneskelivets kvalitet.”

I en uttalelse som annonserte de tre vinnerne sier FNs utdannings-, vitenskaps- og kulturorganisasjon at Volcani Center «med suksess har utviklet banebrytende innovasjoner og metoder i landbruksforskning med praktiske applikasjoner, samt kapasitetsbyggingsprogrammer for å fremme mattrygghet i tørre, halvtørre og ørkenmiljøer, som fremmer menneskelig velvære. ” De to andre vinnerne er fra Brasil og Portugal.

“Hver av de tre vinnerne vil motta en statue laget av kunstneren Leandro Mbomio Nsue, et diplom, og en sjekk for 100.000. dollar. Seremonien vil finne sted i Djibloho, Ekvatorialguinea, 4. desember.Lederen for Volcani  Center, Eli Feinerman,siera at beslutningen om å tildele hans organisasjon prisen var en “stor prestasjon og understreker vårt bidrag ikke bare til vitenskap, landbruk og miljø, men også til regionalt og internasjonalt samarbeid for å sikre mattrygghet for fremtidige generasjoner og for å forbedre alles trivsel. “