Japans Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation har kjøpt Israels NeuroDerm, det største kjøpet av et israelsk legemiddelfirma og den største kjøpet av et japansk selskap noen gang. Det japanske selskapet kunngjorde avtalen mandag denne uken. Kjøpet kostet selskapet 1,1 milliarder dollar, skriver telegrambyrået TPS. NeuroDerm er et farmasøytisk selskap lokalisert i Rehovot. Det ble grunnlagt i 2003. Det israelske selskapet, som er på NASDAQ-børsen, utvikler neste generasjons behandlinger for sykdommer i sentralnervesystemet og har tre kliniske stadiumsproduktkandidater i utvikling, som tilbyr en form for behandling for nesten alle pasienter med Parkinsons sykdom, fra moderat til svært alvorlig stadium av sykdommen, skriver telegrambyrået. Avtalen, som ventes å bli gjennomført i fjerde kvartal 2017, er den største noensinne for et israelsk farmasøytisk selskap og det største oppkjøpet av et japansk selskap. Den tidligere rekorden var overtaket av israelsk chatapp Viber av Rakuten i 2014 for 900 millioner dollar. "Vi tror at denne transaksjonen vil gi viktige fordeler for NeuroDerms aksjonærer og pasienter med Parkinsons sykdom som raskt trenger nye behandlinger», sier NeuroDerms adm. direktør Oded Lieberman. "Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation har demonstrert utvikling og kommersialiseringskompetanse innen neurologi, og vi er sikre på at kombinasjonen av deres ressurser og de robuste dataene som støtter ND0612, vår fase III-Parkinsons sykdomsproduktkandidat, vil bidra til å gjøre denne viktige nye terapien tilgjengelig så raskt som mulig " Mitsubishi Tanabe ble grunnlagt i 1678, og har den lengste historien til et børsnotert selskap i Japan. Trading på Tokyo børs,spesialiserer Mitsubishi Tanabe seg på regenerativ medisin.

Japans Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation har kjøpt Israels NeuroDerm, det største kjøpet av et israelsk legemiddelfirma og den største kjøpet av et japansk selskap noen gang. Det japanske selskapet kunngjorde avtalen mandag denne uken. Kjøpet kostet selskapet 1,1 milliarder dollar, skriver telegrambyrået TPS. NeuroDerm er et farmasøytisk selskap lokalisert i Rehovot. Det ble grunnlagt i 2003.

Det israelske selskapet, som er på NASDAQ-børsen, utvikler neste generasjons behandlinger for sykdommer i sentralnervesystemet og har tre kliniske stadiumsproduktkandidater i utvikling, som tilbyr en form for behandling for nesten alle pasienter med Parkinsons sykdom, fra moderat til svært alvorlig stadium av sykdommen, skriver telegrambyrået.

Avtalen, som ventes å bli gjennomført i fjerde kvartal 2017, er den største noensinne for et israelsk farmasøytisk selskap og det største oppkjøpet av et japansk selskap. Den tidligere rekorden var overtaket av israelsk chatapp Viber av Rakuten i 2014 for 900 millioner dollar.

“Vi tror at denne transaksjonen vil gi viktige fordeler for NeuroDerms aksjonærer og pasienter med Parkinsons sykdom som raskt trenger nye behandlinger», sier NeuroDerms adm. direktør Oded Lieberman. “Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation har demonstrert utvikling og kommersialiseringskompetanse innen neurologi, og vi er sikre på at kombinasjonen av deres ressurser og de robuste dataene som støtter ND0612, vår fase III-Parkinsons sykdomsproduktkandidat, vil bidra til å gjøre denne viktige nye terapien tilgjengelig så raskt som mulig ”

Mitsubishi Tanabe ble grunnlagt i 1678, og har den lengste historien til et børsnotert selskap i Japan. Trading på Tokyo børs,spesialiserer Mitsubishi Tanabe seg på regenerativ medisin.