Statsminister Benjamin Netanyahu besøkte forrige torsdag den nasjonale dataforsvarsmyndighetens hovedkvarter i den sørlige byen Beersheba, som også er grunnlaget for operasjonene til Israels nasjonale "cyber emergency response Team", et sivilt senter som adresserer informasjonssikkerhet og cyberhendelser på nasjonalt nivå. Netanyahu ble informert om fremdriften fra senteret siden det ble operativt i 2016. National Cyber Defense Authority har hittil håndtert hundrevis av datahendelser og har forhindret dusinvis av dataangrep på nasjonale infrastruktursystemer. Statsministeren ble også informert om dataforsvarsmyndighetenes virksomhet for å forbedre sivil datasikkerhet. Under besøket fikk Netanyahu en demonstrasjon av "computer emergency response teams" arbeid, herunder innsatsen for å beskytte den private sektoren mot en økende bølge av dataangrep, og bruken av ulike kontroll- og etterforskningssystemer, inkludert Cybernet-varslings- og informasjonsdelingssystemet designet for å forhindre spredning av cyberangrep i sanntid. "Cyber-trusselen er en av de største truslene mot både utviklingsland og vårt land. Det er mange elementer i verden som kan forstyrre våre liv, stjele bankkontoer, hindre vår energiforsyning og sabotere flere felt. Dette er en veldig seriøs trussel, "sa Netanyahu. "Dette er grunnen til at vi etablerte National Cyber ​​Bureau. Jeg er her i National Cyber Defense Authoritys kontrollrom i Beersheba, en av de mest avanserte anleggene i verden som gir cyberforsvar. Det er mye arbeid å gjøre, men Israel viser veien for resten av verden, La han til.

Statsminister Benjamin Netanyahu besøkte forrige torsdag den nasjonale dataforsvarsmyndighetens hovedkvarter i den sørlige byen Beersheba, som også er grunnlaget for operasjonene til Israels nasjonale “cyber emergency response Team”, et sivilt senter som adresserer informasjonssikkerhet og cyberhendelser på nasjonalt nivå. Netanyahu ble informert om fremdriften fra senteret siden det ble operativt i 2016.

National Cyber Defense Authority har hittil håndtert hundrevis av datahendelser og har forhindret dusinvis av dataangrep på nasjonale infrastruktursystemer. Statsministeren ble også informert om dataforsvarsmyndighetenes virksomhet for å forbedre sivil datasikkerhet.

Under besøket fikk Netanyahu en demonstrasjon av “computer emergency response teams” arbeid, herunder innsatsen for å beskytte den private sektoren mot en økende bølge av dataangrep, og bruken av ulike kontroll- og etterforskningssystemer, inkludert Cybernet-varslings- og informasjonsdelingssystemet designet for å forhindre spredning av cyberangrep i sanntid.

“Cyber-trusselen er en av de største truslene mot både utviklingsland og vårt land. Det er mange elementer i verden som kan forstyrre våre liv, stjele bankkontoer, hindre vår energiforsyning og sabotere flere felt. Dette er en veldig seriøs trussel, “sa Netanyahu.
“Dette er grunnen til at vi etablerte National Cyber ​​Bureau. Jeg er her i National Cyber Defense Authoritys kontrollrom i Beersheba, en av de mest avanserte anleggene i verden som gir cyberforsvar. Det er mye arbeid å gjøre, men Israel viser veien for resten av verden, La han til.