Mens Intel Israel planlegger å rekruttere 1500 nye spesialister innen neste år, er Apple Israel for øyeblikket midt i en kampanje for å rekruttere israelske ingeniører som spesialiserer seg på sensorer, bildebehandling, datautvikling og optikk. Ifølge Ynet News arbeides det blant annet med utvikling av 3D-kamera for iPhone. En stor del av den avanserte kamerateknologien som forventes å bli inkludert i nye iPhone-modeller er produktene til Apples israelske ingeniører i Herzliya. "Den neste iPhone vil inkludere mange teknologier utviklet i Israel," sier en kilde kjent med selskapets fremtidige planer til Ynet News. Under ledelse av ny Apple Israel-administrerende direktør, Rony Friedman, rekrutterer Apple for tiden dusinvis av ingeniører. Apple Israel søker også en teknisk direktør i datagrafikk som skal være ansvarlig for tredimensjonal modellering. Ifølge en stillingsannonse er det nødvendig med bakgrunn for å lage animasjoner og datagrafikk i dataspill eller filmer. "Som en del av denne stillingen vil du være medlem av et team som bruker avanserte kameralogaritmer og sensorer ... og vil skape tredimensjonale modeller av miljøer, objekter og teksturer," står det i selskapets annonse. Apple søker å forsterke populære forestillinger om iPhone 8, nemlig at den vil inkludere et tredimensjonalt kamera. Mens detaljene fremdeles er skyggefulle i beste fall, antas det at det nye 3D-kameraet vil tillate iPhone å identifisere dybde i bilder og videoer, skriver den israelske avisen. Dette vil tillate, for eksempel, opprettelse av tredimensjonale modeller, objekter og til og med avanserte applikasjoner eller spill. I tillegg kan muligheten for et 3D-kamera til og med tillate at enheten nøyaktig identifiserer brukerens ansikt, tilsvarende fingeravtrykkidentifikasjon. Imidlertid tror mange at slike avanserte evner ikke vil være klare i september - når den nye iPhone forventes å bli utgitt - og vil bare bli omtalt i senere iPhone-modeller, skriver Ynet News. I de senere år har rapporter fra utenlandske medier, analytikernes vurderinger og Apples offisielle uttalelser allerede vist at Apple øker innsatsen for å utvikle kameraer og datasyn i Israel.

Mens Intel Israel planlegger å rekruttere 1500 nye spesialister innen neste år, er Apple Israel for øyeblikket midt i en kampanje for å rekruttere israelske ingeniører som spesialiserer seg på sensorer, bildebehandling, datautvikling og optikk. Ifølge Ynet News arbeides det blant annet med utvikling av 3D-kamera for iPhone. En stor del av den avanserte kamerateknologien som forventes å bli inkludert i nye iPhone-modeller er produktene til Apples israelske ingeniører i Herzliya.

“Den neste iPhone vil inkludere mange teknologier utviklet i Israel,” sier en kilde kjent med selskapets fremtidige planer til Ynet News.

Under ledelse av ny Apple Israel-administrerende direktør, Rony Friedman, rekrutterer Apple for tiden dusinvis av ingeniører. Apple Israel søker også en teknisk direktør i datagrafikk som skal være ansvarlig for tredimensjonal modellering. Ifølge en stillingsannonse er det nødvendig med bakgrunn for å lage animasjoner og datagrafikk i dataspill eller filmer. “Som en del av denne stillingen vil du være medlem av et team som bruker avanserte kameralogaritmer og sensorer … og vil skape tredimensjonale modeller av miljøer, objekter og teksturer,” står det i selskapets annonse.

Apple søker å forsterke populære forestillinger om iPhone 8, nemlig at den vil inkludere et tredimensjonalt kamera. Mens detaljene fremdeles er skyggefulle i beste fall, antas det at det nye 3D-kameraet vil tillate iPhone å identifisere dybde i bilder og videoer, skriver den israelske avisen.
Dette vil tillate, for eksempel, opprettelse av tredimensjonale modeller, objekter og til og med avanserte applikasjoner eller spill. I tillegg kan muligheten for et 3D-kamera til og med tillate at enheten nøyaktig identifiserer brukerens ansikt, tilsvarende fingeravtrykkidentifikasjon.

Imidlertid tror mange at slike avanserte evner ikke vil være klare i september – når den nye iPhone forventes å bli utgitt – og vil bare bli omtalt i senere iPhone-modeller, skriver Ynet News. I de senere år har rapporter fra utenlandske medier, analytikernes vurderinger og Apples offisielle uttalelser allerede vist at Apple øker innsatsen for å utvikle kameraer og datasyn i Israel.