Intel Israels administrerende direktør Yaniv Garty sier til Ynet News at selskapet for øyeblikket jobber med en ny generasjonslinje. Produksjonen vil begynne neste år, og selskapet trenger å rekruttere 1500 nye ansatte. I dag jobber 6 900 utviklingsarbeidere og 3300 produksjonsarbeidere for Intel Israel. Det var under en tale på teknologiselskapet Intels fabrikk i Kiryat Gat på torsdag at den administrerende direktøren fortalte at produksjonen av Intels nyeste generasjon chips er planlagt å starte i begynnelsen av 2018 og muligens tidligere. Garty fortalte også at Intel Israel eksporterer for 3,35 milliarder dollar årlig. Siden etableringen i Israel har det totale volumet av eksport nådd 46 milliarder dollar. Garty la til at Intel forventes å beholde en stor del av sin autonome kjøretøyaktivitet i Israel, og at han mener at Israel har en god sjanse til å bli land nummer to i verden etter USA i produksjon av førerløse biler. Intel Israel vil nå utvide arealene sine i Kiryat Gats med 75 prosent. I dag er anlegget spredt over 647 000 kvadratmeter. I følge den nye utvidelsesplanen vil selskapet kunne legg 487.000 kvadratmeter til eksisterende plass.

Intel Israels administrerende direktør Yaniv Garty sier til Ynet News at selskapet for øyeblikket jobber med en ny generasjonslinje. Produksjonen vil begynne neste år, og selskapet trenger å rekruttere 1500 nye ansatte. I dag jobber 6 900 utviklingsarbeidere og 3300 produksjonsarbeidere for Intel Israel. Det var under en tale på teknologiselskapet Intels fabrikk i Kiryat Gat på torsdag at den administrerende direktøren fortalte at produksjonen av Intels nyeste generasjon chips er planlagt å starte i begynnelsen av 2018 og muligens tidligere.

Garty fortalte også at Intel Israel eksporterer for 3,35 milliarder dollar årlig. Siden etableringen i Israel har det totale volumet av eksport nådd 46 milliarder dollar. Garty la til at Intel forventes å beholde en stor del av sin autonome kjøretøyaktivitet i Israel, og at han mener at Israel har en god sjanse til å bli land nummer to i verden etter USA i produksjon av førerløse biler.

Intel Israel vil nå utvide arealene sine i Kiryat Gats med 75 prosent. I dag er anlegget spredt over 647 000 kvadratmeter. I følge den nye utvidelsesplanen vil selskapet kunne legg 487.000 kvadratmeter til eksisterende plass.