Arkeologer har oppdaget et skipsvrak fra 1600-tallet, i Middelhavet utenfor Haifa-kysten, som inneholder venetianske kanoner som ble brukt til å forsvare skipet i et område som var fullt av pirater. De 10 meter lange våpnene dateres tilbake til 1500-tallet. Hver kanon veier over et tonn, og er intrikat dekorert i henhold til venetiansk håndverk, med bilder av delfiner, skjell, slanger og løvehoder. Se reportasjen om funnet i israelsk TV her

Arkeologer har oppdaget et skipsvrak fra 1600-tallet, i Middelhavet utenfor Haifa-kysten, som inneholder venetianske kanoner som ble brukt til å forsvare skipet i et område som var fullt av pirater. De 10 meter lange våpnene dateres tilbake til 1500-tallet. Hver kanon veier over et tonn, og er intrikat dekorert i henhold til venetiansk håndverk, med bilder av delfiner, skjell, slanger og løvehoder.

Se reportasjen om funnet i israelsk TV her