Torsdag var det åpningsseremoni for 20. Maccabiah Games. Rundt 10 000 jødiske idrettsutøvere er kommet til Jerusalem for å delta i det som blir kalt en jødisk olympiade. I en uke skal det konkurreres i nær sagt alle sommeridrettsgrener. Deltakerne kommer fra 80 land og vil ved siden av deres idrettsprestasjoner feire sionisme, jødedom, brorskap og enhet gjennom idrett, skriver organisasjonen United With Israel. Årets arrangement er det største i denne olympiadens historie med rekordmange utøvere fra rekordmange land. Det er den tredje største sportsbegivenheten i verden dette året, målt i antall deltakere. Idrettsutøverne, inkludert rundt 2500 israelske idrettsutøvere, vil delta i Maccabiah-arrangementer og konkurrere i 40 forskjellige idretter i fire kategorier - Ungdom, Open, Master og Paralympics. I tillegg vil det bli integrerte sportsarrangementer med allmennheten, som for eksempel Maccabi-Man og en open-water svømmekonkurranse, der tusenvis av andre idrettsutøvere vil delta, skriver United With Israel. Se reportasjen fra åpningsseremonien her.

Torsdag var det åpningsseremoni for 20. Maccabiah Games. Rundt 10 000 jødiske idrettsutøvere er kommet til Jerusalem for å delta i det som blir kalt en jødisk olympiade. I en uke skal det konkurreres i nær sagt alle sommeridrettsgrener. Deltakerne kommer fra 80 land og vil ved siden av deres idrettsprestasjoner feire sionisme, jødedom, brorskap og enhet gjennom idrett, skriver organisasjonen United With Israel.

Årets arrangement er det største i denne olympiadens historie med rekordmange utøvere fra rekordmange land. Det er den tredje største sportsbegivenheten i verden dette året, målt i antall deltakere. Idrettsutøverne, inkludert rundt 2500 israelske idrettsutøvere, vil delta i Maccabiah-arrangementer og konkurrere i 40 forskjellige idretter i fire kategorier – Ungdom, Open, Master og Paralympics. I tillegg vil det bli integrerte sportsarrangementer med allmennheten, som for eksempel Maccabi-Man og en open-water svømmekonkurranse, der tusenvis av andre idrettsutøvere vil delta, skriver United With Israel.

Se reportasjen fra åpningsseremonien her.