I dag starter 2017 BIO International Convention i San Diego, verdens største biotech-konferanse. Og Israel er solid representert med 21 ledende israelske selskaper i Israels innovasjonsmyndighets paviljong. Israel Innovation Authority’s (IIA) har deltatt de siste to tiårene, og har de siste åtte årene organisert Israels nasjonale paviljong. "Konferansen er en mulighet for israelske selskaper å presentere sine siste utviklinger, og skape vitenskapelige og økonomiske bånd med ledende internasjonale aktører på feltet," sier Aharon Aharon, administrerende direktør i Israel Innovation Authority til JNS. Blant de israelske selskapene som deltar i konferansen er Alpha Tau Medical, som benytter alfa-stråling til å behandle kreftvulster. Body Vision Medical, som er revolusjonerende i tidlig stadium diagnose av svulster; Og Nutrino Health, som benytter digital overvåkning for å lage ernæringsplaner for personer med diabetes. Det israelske økonomidepartementet kaller konferansen "verdens største og mest prestisjefylte bioteknologiske arrangement", med over 16 000 deltakere fra 76 land som samler for å dele ideer og innsikt om de nyeste bioteknologiske innovasjonene. Statssjef, regjeringsministre, ambassadører og reguleringsorganer deltar på konferansen. Årets hovedtaler er den tidligere britiske statsministeren David Cameron.

I dag starter 2017 BIO International Convention i San Diego, verdens største biotech-konferanse. Og Israel er solid representert med 21 ledende israelske selskaper i Israels innovasjonsmyndighets paviljong. Israel Innovation Authority’s (IIA) har deltatt de siste to tiårene, og har de siste åtte årene organisert Israels nasjonale paviljong.

“Konferansen er en mulighet for israelske selskaper å presentere sine siste utviklinger, og skape vitenskapelige og økonomiske bånd med ledende internasjonale aktører på feltet,” sier Aharon Aharon, administrerende direktør i Israel Innovation Authority til JNS.

Blant de israelske selskapene som deltar i konferansen er Alpha Tau Medical, som benytter alfa-stråling til å behandle kreftvulster. Body Vision Medical, som er revolusjonerende i tidlig stadium diagnose av svulster; Og Nutrino Health, som benytter digital overvåkning for å lage ernæringsplaner for personer med diabetes.

Det israelske økonomidepartementet kaller konferansen “verdens største og mest prestisjefylte bioteknologiske arrangement”, med over 16 000 deltakere fra 76 land som samler for å dele ideer og innsikt om de nyeste bioteknologiske innovasjonene. Statssjef, regjeringsministre, ambassadører og reguleringsorganer deltar på konferansen. Årets hovedtaler er den tidligere britiske statsministeren David Cameron.