SAS avsluttet direkteflyvninger fra Skandinavia til Eilat for 15 år siden på grunn av den andre Intifada. Nå gjenopptar SAS ruten, melder den israelske avisen Israel Hayom. Takket være en avtale som er undertegnet av Israels flyplassmyndighet og turistdepartementet med SAS vil det skandinaviske flyselskapet gjenoppta ruten mellom Stockholm og den israelske feriebyen. Avtalen er en del av det israelske turistdepartementets "Winter Flight" -program, hvorav flyselskapene betales 45 euro (50 dollar) fra Turistdepartementet og ytterligere 15 euro (16 dollar) fra Eilat Hotel Association for hver passasjer de bringer inn. Turister vil være i stand til å kjøpe ukompliserte pakketilbud, fra lørdag til lørdag, skriver Israel Hayom. SAS-salgsdirektør Anders Wahlstrom sier at Eilat tilbyr svenske turister et bredt utvalg av alternativer: hvite strender, "fantastiske" hoteller og natteliv.

SAS avsluttet direkteflyvninger fra Skandinavia til Eilat for 15 år siden på grunn av den andre Intifada. Nå gjenopptar SAS ruten, melder den israelske avisen Israel Hayom. Takket være en avtale som er undertegnet av Israels flyplassmyndighet og turistdepartementet med SAS vil det skandinaviske flyselskapet gjenoppta ruten mellom Stockholm og den israelske feriebyen.

Avtalen er en del av det israelske turistdepartementets “Winter Flight” -program, hvorav flyselskapene betales 45 euro (50 dollar) fra Turistdepartementet og ytterligere 15 euro (16 dollar) fra Eilat Hotel Association for hver passasjer de bringer inn. Turister vil være i stand til å kjøpe ukompliserte pakketilbud, fra lørdag til lørdag, skriver Israel Hayom.

SAS-salgsdirektør Anders Wahlstrom sier at Eilat tilbyr svenske turister et bredt utvalg av alternativer: hvite strender, “fantastiske” hoteller og natteliv.