Norsk-Israelsk Handelskammer inviterer til sommermøte onsdag, 21. juni 2017, kl. 18.30 i Oslo. Det vil bli et matnyttig program kombinert med god mat. Handelsattachen i den israelske ambassaden, Anders Melhus, vil snakke om forretningsmuligheter i Israel. Dessuten vil styreleder i Hjelp Jødene Hjem, Øyvind Bernatek, snakke om hva hans organisasjon gjør i Israel, og Conrad Myrland fra Med Israel for Fred vil snakke om MIFFs arbeid og den aktuelle situasjonen i Israel. I tillegg vil det bli musikalsk innslag av Mezada Sarah Petilon og David Zeev under apertiffen som inntas utendørs, i det forhåpentligvis pene været. Handelskammerets egen styreleder Willy David Ekre vil også si noen ord i innledningen av møtet.  Det vil bli delt ut årets Hederspris, og servert ikke bare god mat, men også god vin. Egenandelen for deltakerne er satt til 250 kr for medlemmer.For ikke-medlemmer er egenandelen 350 kroner. Påmeldinger kan sendes til mail@nihk.org ; eller på SMS til Willy David Ekre, 92233391 . Det er nødvendig å ta med legitimasjon med bilde

Norsk-Israelsk Handelskammer inviterer til sommermøte onsdag, 21. juni 2017, kl. 18.30 i Oslo. Det vil bli et matnyttig program kombinert med god mat. Handelsattachen i den israelske ambassaden, Anders Melhus, vil snakke om forretningsmuligheter i Israel. Dessuten vil styreleder i Hjelp Jødene Hjem, Øyvind Bernatek, snakke om hva hans organisasjon gjør i Israel, og Conrad Myrland fra Med Israel for Fred vil snakke om MIFFs arbeid og den aktuelle situasjonen i Israel.

I tillegg vil det bli musikalsk innslag av Mezada Sarah Petilon og David Zeev under apertiffen som inntas utendørs, i det forhåpentligvis pene været. Handelskammerets egen styreleder Willy David Ekre vil også si noen ord i innledningen av møtet.  Det vil bli delt ut årets Hederspris, og servert ikke bare god mat, men også god vin.

Egenandelen for deltakerne er satt til 250 kr for medlemmer.For ikke-medlemmer er egenandelen 350 kroner. Påmeldinger kan sendes til mail@nihk.org ; eller på SMS til Willy David Ekre, 92233391 . Det er nødvendig å ta med legitimasjon med bilde