Kosmetikk, rengjørings- og olivenoljekjeden Olea Essence, med produkter produsert på Golan, har fått et gjennombrudd på det amerikanske markedet, melder Ynet News. Det amerikanske økologiske supermarkedet Whole Foods, vil selge de israelske produktene i sine 425 butikker over hele USA. I første omgang vil Olea Essens naturlige rengjøringsprodukter bli introdusert på det amerikanske markedet. Senere vil også kosmetikk og olivenolje bli solgt på supermarkedene til Whole Foods. Avner Talmon, den israelske merkevarens eier, sa i forrige uke at det vil bli åpnet butikker for salg av deres produkter senere i år i både Zürich i Sveits og i Japan. De har også til hensikt å åpne flere butikker i Israel i år. For et år siden åpnet den første butikken på Ben Yehuda Street i Tel Aviv. Dessuten finnes det besøkssentrene i Katzrin og Kibbutz Ein Gev i Nord. Varemerkets produkter er laget av israelske dyrkede oliven dyrket rundt Galileahavet og Golan. Olea Essence kan skryte av at produktene deres er helt naturlige og produseres på en miljøvennlig måte.

Kosmetikk, rengjørings- og olivenoljekjeden Olea Essence, med produkter produsert på Golan, har fått et gjennombrudd på det amerikanske markedet, melder Ynet News. Det amerikanske økologiske supermarkedet Whole Foods, vil selge de israelske produktene i sine 425 butikker over hele USA.

I første omgang vil Olea Essens naturlige rengjøringsprodukter bli introdusert på det amerikanske markedet. Senere vil også kosmetikk og olivenolje bli solgt på supermarkedene til Whole Foods.

Avner Talmon, den israelske merkevarens eier, sa i forrige uke at det vil bli åpnet butikker for salg av deres produkter senere i år i både Zürich i Sveits og i Japan. De har også til hensikt å åpne flere butikker i Israel i år. For et år siden åpnet den første butikken på Ben Yehuda Street i Tel Aviv. Dessuten finnes det besøkssentrene i Katzrin og Kibbutz Ein Gev i Nord.

Varemerkets produkter er laget av israelske dyrkede oliven dyrket rundt Galileahavet og Golan. Olea Essence kan skryte av at produktene deres er helt naturlige og produseres på en miljøvennlig måte.