Israel Aerospace Industries kunngjorde i denne uken at selskapet har vunnet en kontrakt med den indiske marinen verd 630 millioner dollar, skriver Israel Hayom. Avtalen ble signert i tillegg til en 2 milliarder kontrakt som IAI fikk i havn i april, som var den største våpenavtalen i Israels forsvarsindustris historie. Kontrakten vil bli signert med det indiske regjeringsfirmaet Bharat Electronics, som fungerer som hovedentreprenør i prosjektet som en del av Indias "Make in India" -politikk. Som en del av avtalen vil Israel Aerospace Industries utstyre fire indiske marinefartøy med Barak 8-rakettforsvar designet for å forsvare seg mot enhver type luftbåren trussel, inkludert fly, helikoptre, anti-skip missiler og droner. Systemet ble vellykket testet i forrige uke ombord på et indisk marinefartøy. Under forsøksscenariet ble det identifisert en luftbåren trussel, og en avskjærende rakett ble lansert og ødela målet. "Den nye kontrakten kommer i tillegg til andre avtaler som Israel Aerospace Industries  har inngått de siste tiårene med Indias forsvarsstyrker, og styrker selskapets globale lederposisjon innen luft- og missilforsvar,» sier selskapets president og administrerende direktør, Joseph Weiss, i en uttalelse som er lagt ut på selskapets nettsted. "Inkluderingen av det indiske regjeringsselskapet BEL for første gang er et steg opp i vårt forhold til den indiske industrien som en del av" Make in India "-politikken. Dette unike prosjektet representerer det tette samarbeidet mellom Indias Defence Research and Development Organisasjon, IAI og forsvarsstyrker i begge land. Vi vil fortsette å implementere det med felles innsats," sier han. Israel Aerospace Industries er Israels største luft- og forsvarsselskap og en globalt anerkjent teknologi- og innovasjonsleder, som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av avanserte luft-, rom-, sjø-, land-, cyber- og hjemlandssikkerhetssystemer, skriver Israel Hayom.

Israel Aerospace Industries kunngjorde i denne uken at selskapet har vunnet en kontrakt med den indiske marinen verd 630 millioner dollar, skriver Israel Hayom. Avtalen ble signert i tillegg til en 2 milliarder kontrakt som IAI fikk i havn i april, som var den største våpenavtalen i Israels forsvarsindustris historie. Kontrakten vil bli signert med det indiske regjeringsfirmaet Bharat Electronics, som fungerer som hovedentreprenør i prosjektet som en del av Indias “Make in India” -politikk.

Som en del av avtalen vil Israel Aerospace Industries utstyre fire indiske marinefartøy med Barak 8-rakettforsvar designet for å forsvare seg mot enhver type luftbåren trussel, inkludert fly, helikoptre, anti-skip missiler og droner. Systemet ble vellykket testet i forrige uke ombord på et indisk marinefartøy. Under forsøksscenariet ble det identifisert en luftbåren trussel, og en avskjærende rakett ble lansert og ødela målet.

“Den nye kontrakten kommer i tillegg til andre avtaler som Israel Aerospace Industries  har inngått de siste tiårene med Indias forsvarsstyrker, og styrker selskapets globale lederposisjon innen luft- og missilforsvar,» sier selskapets president og administrerende direktør, Joseph Weiss, i en uttalelse som er lagt ut på selskapets nettsted.

“Inkluderingen av det indiske regjeringsselskapet BEL for første gang er et steg opp i vårt forhold til den indiske industrien som en del av” Make in India “-politikken. Dette unike prosjektet representerer det tette samarbeidet mellom Indias Defence Research and Development Organisasjon, IAI og forsvarsstyrker i begge land. Vi vil fortsette å implementere det med felles innsats,” sier han.

Israel Aerospace Industries er Israels største luft- og forsvarsselskap og en globalt anerkjent teknologi- og innovasjonsleder, som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av avanserte luft-, rom-, sjø-, land-, cyber- og hjemlandssikkerhetssystemer, skriver Israel Hayom.