Det er fortsatt ledige plasser på mandagens frokostmøte med Ayoob Kara, Knessetmedlem og minister ved Statsministerens kontor, om «perspektiver og muligheter knyttet til den nye avtalen om innovasjon, forskning og utvikling mellom Israel og Norge», som arrangeres av Norsk Israelsk Handelskammer. Dørene åpner klokken 08.00 og foredraget med spørrerunde varer mellom kl. 08.30 og 10.00. Påmelding: mail@nihk.org , eller http://www.nihk.org/kontakt-oss/ . Husk å ta med legitimasjon med bilde når du kommer på møtet. Ayoob Kara vil gi sine vurderinger rundt intensjonsavtalen om forskning- og innovasjon som ble underskrevet under utenriksminister Børge Brendes besøk i Israel i januar.

Det er fortsatt ledige plasser på mandagens frokostmøte med Ayoob Kara, Knessetmedlem og minister ved Statsministerens kontor, om «perspektiver og muligheter knyttet til den nye avtalen om innovasjon, forskning og utvikling mellom Israel og Norge», som arrangeres av Norsk Israelsk Handelskammer. Dørene åpner klokken 08.00 og foredraget med spørrerunde varer mellom kl. 08.30 og 10.00.

Påmelding: mail@nihk.org , eller http://www.nihk.org/kontakt-oss/ . Husk å ta med legitimasjon med bilde når du kommer på møtet. Ayoob Kara vil gi sine vurderinger rundt intensjonsavtalen om forskning- og innovasjon som ble underskrevet under utenriksminister Børge Brendes besøk i Israel i januar.