Frokostmøtet med Ayoob Kara, Knessetmedlem og minister ved Statsministerens kontor, om «perspektiver og muligheter knyttet til den nye avtalen om innovasjon, forskning og utvikling mellom Israel og Norge», som først var planlagt til førstkommende fredag, er flyttet til mandag 29. mai, fortsatt mellom kl. 08.30 og 10. 00. Dørene åpnes som vanlig ved frokostmøtene til Norsk-Israelsk Handelskammer kl. 08.00. Påmelding: mail@nihk.org ,  eller http://www.nihk.org/kontakt-oss/ . Meld deg på tidlig. Det er begrenset antall plasser. Og husk å ta med legitimasjon med bilde når du kommer på møtet. Ayoob Kara vil gi sine vurderinger rundt intensjonsavtalen om forskning- og innovasjon som ble underskrevet under utenriksminister Børge Brendes besøk i Israel i januar. Den norske utenriksministeren pekte den gangen på at både Norge og Israel har ledende miljøer på flere områder av gjensidig interesse og derfor mye å tilby hverandre. «Denne intensjonserklæringen viser at vi ønsker ytterligere forskningssamarbeid og kunnskapsutveksling til felles nytte. Erklæringen er også et konkret uttrykk for regjeringen innsats for å styrke det bilaterale forholdet til Israel», sa utenriksministeren til Dagen da avtalen ble underskrevet i januar. Kommer du på frokostmøtet får du vite mer om hvordan den kan følges opp.

Frokostmøtet med Ayoob Kara, Knessetmedlem og minister ved Statsministerens kontor, om «perspektiver og muligheter knyttet til den nye avtalen om innovasjon, forskning og utvikling mellom Israel og Norge», som først var planlagt til førstkommende fredag, er flyttet til mandag 29. mai, fortsatt mellom kl. 08.30 og 10. 00. Dørene åpnes som vanlig ved frokostmøtene til Norsk-Israelsk Handelskammer kl. 08.00.

Påmelding: mail@nihk.org ,  eller http://www.nihk.org/kontakt-oss/ . Meld deg på tidlig. Det er begrenset antall plasser. Og husk å ta med legitimasjon med bilde når du kommer på møtet.

Ayoob Kara vil gi sine vurderinger rundt intensjonsavtalen om forskning- og innovasjon som ble underskrevet under utenriksminister Børge Brendes besøk i Israel i januar. Den norske utenriksministeren pekte den gangen på at både Norge og Israel har ledende miljøer på flere områder av gjensidig interesse og derfor mye å tilby hverandre. «Denne intensjonserklæringen viser at vi ønsker ytterligere forskningssamarbeid og kunnskapsutveksling til felles nytte. Erklæringen er også et konkret uttrykk for regjeringen innsats for å styrke det bilaterale forholdet til Israel», sa utenriksministeren til Dagen da avtalen ble underskrevet i januar.

Kommer du på frokostmøtet får du vite mer om hvordan den kan følges opp.