El Als markedsandel på Ben Gurion Flyplass falt fra 34,6 prosent til 30,7 prosent i årets første kvartal. Men det har en positiv årsak. Stadig flere internasjonale flyselskap flyr til Israel, på grunn av aktiv innsats fra israelske myndigheter og en «fri luft»-avtalen inngått med EU for noen år siden. EL Al økte sitt passasjerantall på Ben Gurion med 6,53 prosent i årets første måneder. Men siden det samlede passasjerantallet økte med 20 %, faller markedsandelen. Det viser tall offentliggjort av flyplassmyndighetene og gjengitt i Ynet News. Rapporten viser at om 5,26 millioner passasjerer passerte gjennom Ben-Gurion flyplass i januar-april, en økning på 20 prosent sammenlignet med januar-april 2016. I april var den totale økningen i antall passasjerer som gikk gjennom Ben Gurion flyplass om lag 26%, og økningen i El Al var 5,63%. Markedsandelen falt fra 33,04% i april 2016 til 27,7%, om lag 16% mindre. El Al tilskriver nedgangen i markedsandelen til nye selskaper, og at eksisterende selskaper har økt sin aktivitet. Rapporten viser at Turkish Airlines beholdt sin posisjon som det selskapet som fløy flere passasjerer enn noe annet utenlandsk flyselskap, etterfulgt av easyJet, Aeroflot, Lufthansa, Ukraina, Wizz Air, United, Israir og Pegasus. Det mest aktive målet var Tyrkia. Også i Russland utnytter mange passasjerer de lave prisene på Aeroflot for etterfølgende fly til Øst-Asia, Europa og Nord-Amerika. Toppaktiviteten mellom Ben Gurion Airport og andre flyplasser var til Istanbul, etterfulgt av New York, Paris, London og Moskva.  

El Als markedsandel på Ben Gurion Flyplass falt fra 34,6 prosent til 30,7 prosent i årets første kvartal. Men det har en positiv årsak. Stadig flere internasjonale flyselskap flyr til Israel, på grunn av aktiv innsats fra israelske myndigheter og en «fri luft»-avtalen inngått med EU for noen år siden. EL Al økte sitt passasjerantall på Ben Gurion med 6,53 prosent i årets første måneder. Men siden det samlede passasjerantallet økte med 20 %, faller markedsandelen. Det viser tall offentliggjort av flyplassmyndighetene og gjengitt i Ynet News.

Rapporten viser at om 5,26 millioner passasjerer passerte gjennom Ben-Gurion flyplass i januar-april, en økning på 20 prosent sammenlignet med januar-april 2016. I april var den totale økningen i antall passasjerer som gikk gjennom Ben Gurion flyplass om lag 26%, og økningen i El Al var 5,63%. Markedsandelen falt fra 33,04% i april 2016 til 27,7%, om lag 16% mindre. El Al tilskriver nedgangen i markedsandelen til nye selskaper, og at eksisterende selskaper har økt sin aktivitet.

Rapporten viser at Turkish Airlines beholdt sin posisjon som det selskapet som fløy flere passasjerer enn noe annet utenlandsk flyselskap, etterfulgt av easyJet, Aeroflot, Lufthansa, Ukraina, Wizz Air, United, Israir og Pegasus.

Det mest aktive målet var Tyrkia. Også i Russland utnytter mange passasjerer de lave prisene på Aeroflot for etterfølgende fly til Øst-Asia, Europa og Nord-Amerika. Toppaktiviteten mellom Ben Gurion Airport og andre flyplasser var til Istanbul, etterfulgt av New York, Paris, London og Moskva.