Handelskammeret har i det siste arrangert flere spennende frokostmøter, og nå er det klart for et nytt. Denne gangen er det mangeårig medlem av den israelske nasjonalforsamlingen Knesset, for Likud, Ayoob Kara, som kommer på besøk. Han jobber for tiden ved statsministerens kontor i Jerusalem. Foredraget vil handle om «Perspektiver og muligheter knyttet til den nye avtalen om innovasjon, forskning og utvikling mellom Israel og Norge». Påmelding: mail@nihk.org ,  eller http://www.nihk.org/kontakt-oss/ . Meld deg på tidlig. Det er begrenset antall plasser. Og husk å ta med legitimasjon med bilde når du kommer på møtet, som avholdes fredag 26.mai mellom kl. 08.30 og 10. 00. Dørene åpnes som vanlig ved frokostmøtene kl. 08.00. Intensjonsavtalen om forskning- og innovasjon som Ayoob Kara vil gi sine vurderinger rundt ble underskrevet under utenriksminister Børge Brendes besøk i Israel i januar. Den norske utenriksministeren pekte den gangen på at både Norge og Israel har ledende miljøer på flere områder av gjensidig interesse og derfor mye å tilby hverandre. «Denne intensjonserklæringen viser at vi ønsker ytterligere forskningssamarbeid og kunnskapsutveksling til felles nytte. Erklæringen er også et konkret uttrykk for regjeringen innsats for å styrke det bilaterale forholdet til Israel», sa utenriksministeren til Dagen da avtalen ble underskrevet i januar. Kommer du på frokostmøtet får du vite mer om hvordan den kan følges opp.

Handelskammeret har i det siste arrangert flere spennende frokostmøter, og nå er det klart for et nytt. Denne gangen er det mangeårig medlem av den israelske nasjonalforsamlingen Knesset, for Likud, Ayoob Kara, som kommer på besøk. Han jobber for tiden ved statsministerens kontor i Jerusalem. Foredraget vil handle om «Perspektiver og muligheter knyttet til den nye avtalen om innovasjon, forskning og utvikling mellom Israel og Norge».

Påmelding: mail@nihk.org ,  eller http://www.nihk.org/kontakt-oss/ . Meld deg på tidlig. Det er begrenset antall plasser. Og husk å ta med legitimasjon med bilde når du kommer på møtet, som avholdes fredag 26.mai mellom kl. 08.30 og 10. 00. Dørene åpnes som vanlig ved frokostmøtene kl. 08.00.

Intensjonsavtalen om forskning- og innovasjon som Ayoob Kara vil gi sine vurderinger rundt ble underskrevet under utenriksminister Børge Brendes besøk i Israel i januar. Den norske utenriksministeren pekte den gangen på at både Norge og Israel har ledende miljøer på flere områder av gjensidig interesse og derfor mye å tilby hverandre. «Denne intensjonserklæringen viser at vi ønsker ytterligere forskningssamarbeid og kunnskapsutveksling til felles nytte. Erklæringen er også et konkret uttrykk for regjeringen innsats for å styrke det bilaterale forholdet til Israel», sa utenriksministeren til Dagen da avtalen ble underskrevet i januar. Kommer du på frokostmøtet får du vite mer om hvordan den kan følges opp.