Den engelske rockegruppen Smokie har forelsket seg i Israel og har besøkt landet flere ganger i det siste. Nå kommer bandet tilbake i oktober som en del av en internasjonal turné, skriver Ynet News. Det britiske popbandet, som oppnådde toppen av sin popularitet på midten av 1970-tallet, vil opptre i Haifa, Jerusalem og Tel Aviv. De begynner 27. oktober i Haifa Convention Center. Neste dag skal de opptre i det internasjonale konferansesenter i Jerusalem, og den 30. oktober og 31. oktober vil de opptre på Mann Auditorium i Tel Aviv. Det hører til sjeldenhetene at internasjonale band avholder så mange konserter under et besøk. Bandet startet i 1970 med legendariske vokalisten Chris Norman, som ikke lenger deltar sammen med gruppen, og hadde en god suksess i de følgende tiår, med opptredener over hele verden og salg av mer enn 30 millioner album. Bandet er kanskje mest kjent for hits som Living Next Door til Alice.

smokieDen engelske rockegruppen Smokie har forelsket seg i Israel og har besøkt landet flere ganger i det siste. Nå kommer bandet tilbake i oktober som en del av en internasjonal turné, skriver Ynet News. Det britiske popbandet, som oppnådde toppen av sin popularitet på midten av 1970-tallet, vil opptre i Haifa, Jerusalem og Tel Aviv.

De begynner 27. oktober i Haifa Convention Center. Neste dag skal de opptre i det internasjonale konferansesenter i Jerusalem, og den 30. oktober og 31. oktober vil de opptre på Mann Auditorium i Tel Aviv. Det hører til sjeldenhetene at internasjonale band avholder så mange konserter under et besøk.

Bandet startet i 1970 med legendariske vokalisten Chris Norman, som ikke lenger deltar sammen med gruppen, og hadde en god suksess i de følgende tiår, med opptredener over hele verden og salg av mer enn 30 millioner album. Bandet er kanskje mest kjent for hits som Living Next Door til Alice.