Planer for et 100-etasjers tårn som er tenkt skal bygges på grensen mellom Tel Aviv og Ramat Gan har blitt sendt inn til Tel Aviv regionale plan- og bygningsutvalg, skriver Israel Hayom. Dersom det blir godkjent og bygget, vil skyskraperen som vil få navnet "Tower Between Cities" bli Israels høyeste bygning, og nå en høyde på 400 meter. Plantegningen er laget av Guy Miloslavsky og Amnon shwartz fra Miloslavsky Architects. Tårnet skal bygges mellom Shefa Tal og Jabotinsky gatene ved siden av Tel Avivs sentralbanestasjon og en bybanestasjon som er under bygging. Det er designet for å inneholde private leiligheter, samt kontorer, butikker og et hotell. Siden 2001 og inntil nylig har det 235 meter høye Moshe Aviv Tower i Ramat Gan vært den høyeste bygningen i Israel. Det er imidlertid i ferd med å bli forbigått av Azrieli Sarona Tower i Tel Aviv, som fortsatt er under bygging og vil bli på 238,5 meter.

tel-avivPlaner for et 100-etasjers tårn som er tenkt skal bygges på grensen mellom Tel Aviv og Ramat Gan har blitt sendt inn til Tel Aviv regionale plan- og bygningsutvalg, skriver Israel Hayom. Dersom det blir godkjent og bygget, vil skyskraperen som vil få navnet “Tower Between Cities” bli Israels høyeste bygning, og nå en høyde på 400 meter.

Plantegningen er laget av Guy Miloslavsky og Amnon shwartz fra Miloslavsky Architects. Tårnet skal bygges mellom Shefa Tal og Jabotinsky gatene ved siden av Tel Avivs sentralbanestasjon og en bybanestasjon som er under bygging. Det er designet for å inneholde private leiligheter, samt kontorer, butikker og et hotell.

Siden 2001 og inntil nylig har det 235 meter høye Moshe Aviv Tower i Ramat Gan vært den høyeste bygningen i Israel. Det er imidlertid i ferd med å bli forbigått av Azrieli Sarona Tower i Tel Aviv, som fortsatt er under bygging og vil bli på 238,5 meter.