Nå kan de israelske pensjonistene smile. Israelere i alderen 80 år og eldre vil ikke lenger trenge å vente i kø i butikkene, og for de fleste tjenester. Knesset har vedtatt en lov som vil tillate eldre å motta offentlige tjenester uten å vente i kø på steder som for eksempel postkontor, bank, supermarked, kinoer og kulturelle arrangementer. Funksjonshemmede personer vil fortsatt få prioritet over de eldre. Sosiale likestillingsminister Gila Gamliel fra regjeringspartiet Likud kalte det en "moralsk og viktig lov" som er "sårt tiltrengt." Hun sier hun håper at hensynet til de eldre etter hvert blir en sosial norm som vil gjøre en lovbestemmelse overflødig.

Pensjonist_IsraelNå kan de israelske pensjonistene smile. Israelere i alderen 80 år og eldre vil ikke lenger trenge å vente i kø i butikkene, og for de fleste tjenester. Knesset har vedtatt en lov som vil tillate eldre å motta offentlige tjenester uten å vente i kø på steder som for eksempel postkontor, bank, supermarked, kinoer og kulturelle arrangementer. Funksjonshemmede personer vil fortsatt få prioritet over de eldre.

Sosiale likestillingsminister Gila Gamliel fra regjeringspartiet Likud kalte det en “moralsk og viktig lov” som er “sårt tiltrengt.” Hun sier hun håper at hensynet til de eldre etter hvert blir en sosial norm som vil gjøre en lovbestemmelse overflødig.