Interessert i hvordan du skal sikre bedriften din mot dataangrep? Da bør du melde deg på Cyber Week 2017 som går av stabelen i Tel Aviv fra 25 juni til 29 juni på universitetet i Tel Aviv. Interresert firma kan få støtte fra Norsk-Israelsk Handelskammerets lokale partnere både før, og lokalt under konferanseuken, ved å sende epost til mail@nihk.org . Under konferansen kan du komme i kontakt med en unik av samling eksperter på datasikkerhet, melder arrangørene. Det vil delta en lang rekke industriledere, startups, investorer, akademikere, diplomater og andre offentlige tjenestemenn. Det gir muligheter til en tankevekkende utveksling av kunnskap, metoder og ideer. Cyber Week i Tel Aviv regnes for å være en ledende internasjonal konferanse i datasikkerhet. Det vil bli arrangert roundtables, paneler, workshops, fora, konkurranser og mye mer. Vanligvis deltar rundt 500 personer fra mer enn 50 land på denne årlige konferansen som arrangeres i fellesskap av Blavatnik Interdisciplinary Cyber Research Center (ICRC), The Yuval Ne'eman Workshop for Science, Technology and Security, Tel Aviv University, the Israeli National Cyber Directorate, som sorterer under statsministerens kontor, og det israelske utenriksdepartementet.   Les om arrangementet her.  

datasikkerhetInteressert i hvordan du skal sikre bedriften din mot dataangrep? Da bør du melde deg på Cyber Week 2017 som går av stabelen i Tel Aviv fra 25 juni til 29 juni på universitetet i Tel Aviv. Interresert firma kan få støtte fra Norsk-Israelsk Handelskammerets lokale partnere både før, og lokalt under konferanseuken, ved å sende epost til mail@nihk.org . Under konferansen kan du komme i kontakt med en unik av samling eksperter på datasikkerhet, melder arrangørene.

Det vil delta en lang rekke industriledere, startups, investorer, akademikere, diplomater og andre offentlige tjenestemenn. Det gir muligheter til en tankevekkende utveksling av kunnskap, metoder og ideer. Cyber Week i Tel Aviv regnes for å være en ledende internasjonal konferanse i datasikkerhet. Det vil bli arrangert roundtables, paneler, workshops, fora, konkurranser og mye mer.
Vanligvis deltar rundt 500 personer fra mer enn 50 land på denne årlige konferansen som arrangeres i fellesskap av Blavatnik Interdisciplinary Cyber Research Center (ICRC), The Yuval Ne’eman Workshop for Science, Technology and Security, Tel Aviv University, the Israeli National Cyber Directorate, som sorterer under statsministerens kontor, og det israelske utenriksdepartementet.   Les om arrangementet her.