Israel har bestemt hvem som skal representere de israelske fargene under den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest i Kiel i mai, og valget falt på sangeren Imri Ziv. Det ble annonsert under finalen forrige mandag i reality TV- showet Hakochav Haba, som ble sendt på Channel 2. Ziv ble kronet som  vinneren av TV-showet av TV-kanalens seere. "Jeg gleder meg til å delta i Eurovision for tredje gang" sier Ziv til Ynet News. “Jeg lover å gjøre mitt beste for å bringe Eurovision til Israel neste år”. I Israel har det vanligvis vært det israelske TV-tilsynet, Broadcast Authority, som har plukket ut hvem som skal representere land, men for to år siden ble det startet et samarbeid mellom , Broadcast Authority og TV-showet om å sende vinneren av reality-showet til den internasjonale Eurovision Song Contest-finalen. I år vil den finne sted i Kiev, Ukraina, og Israel skal delta i den andre semifinalen, som er satt til å finne sted 11. mai. Finalene vil bli sendt på lørdag 13 mai.

Israel har bestemt hvem som skal representere de israelske fargene under den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest i Kiel i mai, og valget falt på sangeren Imri Ziv. Det ble annonsert under finalen forrige mandag i reality TV- showet Hakochav Haba, som ble sendt på Channel 2. Ziv ble kronet som  vinneren av TV-showet av TV-kanalens seere. “Jeg gleder meg til å delta i Eurovision for tredje gang” sier Ziv til Ynet News. “Jeg lover å gjøre mitt beste for å bringe Eurovision til Israel neste år”.

I Israel har det vanligvis vært det israelske TV-tilsynet, Broadcast Authority, som har plukket ut hvem som skal representere land, men for to år siden ble det startet et samarbeid mellom , Broadcast Authority og TV-showet om å sende vinneren av reality-showet til den internasjonale Eurovision Song Contest-finalen. I år vil den finne sted i Kiev, Ukraina, og Israel skal delta i den andre semifinalen, som er satt til å finne sted 11. mai. Finalene vil bli sendt på lørdag 13 mai.