Mayer Group, den israelske importøren av Honda og Volvo, har lansert et innovasjonssenter i Tel Aviv i samarbeid med bilutleieselskapet Hertz og det  israelske telematikkselskapet Ituran, skriver Israel Hayom. Ifølge Jewish Business News, vil DRIVE Innovation Center fremme en moderne teknologiutvikling med sikte på å gjøre transport i moderne byer, inkludert bilutleie, mer bærekraftig og effektiv. DRIVE, det første av slike sentere, vil koble israelske nyetableringer og gründere til Honda, Volvo og Hertz, slik at de kan samarbeide, og dermed gi Israel-baserte selskaper veiledning og tilby internasjonale bedrifter  innovative ideer. Honda sier at firmaet  vil gi finansiering, kompetanse og prototyping til israelske nyetableringer gjennom sitt innovasjonsprogram. De israelske selskapene vil ha nytte av å teste sine produkter og forretningsmodeller og potensielt utvikle fremtidige forretningsmessige relasjoner med bilprodusenten. "Honda sitt innovasjonsprogram, Xcelerator, har samarbeider med et bredt spekter av startups i Israel i løpet av de siste årene,og  jobber med innovative teknologier med potensial til å forvandle våre fremtidige produkter," sier Dennis Clark, i Honda Xcelerator, til Jewish Business News. "Vårt partnerskap med DRIVE vil gjøre det muligfor  Honda  å samarbeide enda tettere med lokale innovatører og fortsette å akselerere og drive innovasjon," sier han.

bilMayer Group, den israelske importøren av Honda og Volvo, har lansert et innovasjonssenter i Tel Aviv i samarbeid med bilutleieselskapet Hertz og det  israelske telematikkselskapet Ituran, skriver Israel Hayom. Ifølge Jewish Business News, vil DRIVE Innovation Center fremme en moderne teknologiutvikling med sikte på å gjøre transport i moderne byer, inkludert bilutleie, mer bærekraftig og effektiv.

DRIVE, det første av slike sentere, vil koble israelske nyetableringer og gründere til Honda, Volvo og Hertz, slik at de kan samarbeide, og dermed gi Israel-baserte selskaper veiledning og tilby internasjonale bedrifter  innovative ideer.

Honda sier at firmaet  vil gi finansiering, kompetanse og prototyping til israelske nyetableringer gjennom sitt innovasjonsprogram. De israelske selskapene vil ha nytte av å teste sine produkter og forretningsmodeller og potensielt utvikle fremtidige forretningsmessige relasjoner med bilprodusenten.

“Honda sitt innovasjonsprogram, Xcelerator, har samarbeider med et bredt spekter av startups i Israel i løpet av de siste årene,og  jobber med innovative teknologier med potensial til å forvandle våre fremtidige produkter,” sier Dennis Clark, i Honda Xcelerator, til Jewish Business News. “Vårt partnerskap med DRIVE vil gjøre det muligfor  Honda  å samarbeide enda tettere med lokale innovatører og fortsette å akselerere og drive innovasjon,” sier han.