Endelig: Nå kommer direktebussen som tar deg direkte fra ankomsthallen på Ben Gurion flyplass til ulike destinasjoner i Jerusalem. Den har garantert vært savnet av mange turister g reisende til den israelske hovedstaden. I dag må du ta buss til kontrollposten utenfor flyplassen og skifte til rutebussen fra Haifa, ta tog, gjerne til Tel Aviv og buss videre derifra, eller shuttledrosje fra flyplassen. Dersom du da ikke vil spandere en ordinær drosje. Allerede neste uke starterbuss nr, 485, operert av selskapet Afikim, som sier det vil operere ruten 24 timer i døgnet. Billetter vil kost 16 shekel, og et vil være trådløst internett om bord på bussen. Hvor ofte bussene vil gå er imidlertid ikke offentliggjort enda. Afikim har en nettside hvor det kan forhåndsbestilles billetter. Ifølge forretningsbladet Globes vil ruten starte på Kaplan Street i Jerusalem og bussene vil stoppe på bussterminalen og flere andre steder i byen, og deretter kjøre direkte til flyplassens avgangsterminal. I den andre retningen vil det første stoppet være ankomstterminalen, hvor bussen vil reise til Jerusalem.

ben-gurion-airport-tel-aviv-22630134Endelig: Nå kommer direktebussen som tar deg direkte fra ankomsthallen på Ben Gurion flyplass til ulike destinasjoner i Jerusalem. Den har garantert vært savnet av mange turister g reisende til den israelske hovedstaden. I dag må du ta buss til kontrollposten utenfor flyplassen og skifte til rutebussen fra Haifa, ta tog, gjerne til Tel Aviv og buss videre derifra, eller shuttledrosje fra flyplassen. Dersom du da ikke vil spandere en ordinær drosje.

Allerede neste uke starterbuss nr, 485, operert av selskapet Afikim, som sier det vil operere ruten 24 timer i døgnet. Billetter vil kost 16 shekel, og et vil være trådløst internett om bord på bussen. Hvor ofte bussene vil gå er imidlertid ikke offentliggjort enda. Afikim har en nettside hvor det kan forhåndsbestilles billetter.

Ifølge forretningsbladet Globes vil ruten starte på Kaplan Street i Jerusalem og bussene vil stoppe på bussterminalen og flere andre steder i byen, og deretter kjøre direkte til flyplassens avgangsterminal. I den andre retningen vil det første stoppet være ankomstterminalen, hvor bussen vil reise til Jerusalem.