De greske, israelske og kypriotiske lederne for sine respektive parlamenter undertegnet torsdag en intensjonsavtale om å øke samarbeidet og styrke båndene mellom de tre allierte, skriver Israel Hayom. Arrangementet fant sted i den israelske nasjonalforsamlingen, Knesset, etter et trilateralt møte mellom Knesset Speaker Yuli Edelstein, Presidenten for Representantenes Hus på Kypros, Demetris Syllouris, og det greske parlamentets president Nikolaos Voutsis. Under møtet diskuterte de tre måter å bekjempe antisemittisme og hatkriminalitet på, samt mulige måter å hjelpe unge gründere. "Vi har nå begynt en tradisjon for samarbeid mellom de tre allierte på en rekke felt," sa Edelstein under arrangementet. "Vi vil etablere arbeidsgrupper for å håndtere innovasjon, vann, landbruk, arbeidsledighet og turisme, og vi vil arbeide for at interparlamentariske komiteer arbeider sammen for å fremme utdanning og vitenskap."

energiDe greske, israelske og kypriotiske lederne for sine respektive parlamenter undertegnet torsdag en intensjonsavtale om å øke samarbeidet og styrke båndene mellom de tre allierte, skriver Israel Hayom. Arrangementet fant sted i den israelske nasjonalforsamlingen, Knesset, etter et trilateralt møte mellom Knesset Speaker Yuli Edelstein, Presidenten for Representantenes Hus på Kypros, Demetris Syllouris, og det greske parlamentets president Nikolaos Voutsis.

Under møtet diskuterte de tre måter å bekjempe antisemittisme og hatkriminalitet på, samt mulige måter å hjelpe unge gründere. “Vi har nå begynt en tradisjon for samarbeid mellom de tre allierte på en rekke felt,” sa Edelstein under arrangementet. “Vi vil etablere arbeidsgrupper for å håndtere innovasjon, vann, landbruk, arbeidsledighet og turisme, og vi vil arbeide for at interparlamentariske komiteer arbeider sammen for å fremme utdanning og vitenskap.”