Det kan være kaldt enkelte steder i Israel om vinteren, kanskje spesielt i Jerusalem, men ved Dødehavet og Rødehavet er det godt og varmt året rundt. I badebyen Eilat kan du slikke solen og nyte varmen også i januar og februar. Og i februar kan du også nyte god jazzmusikk, dersom det er en musikkstil som du liker. Da avholdes Red Sea Winter Jazz Festival. Den starter 9.februar og avsluttes 11. februar. I mange år har det vært avholdt sommerjazzfestival i Eilat. Den ble så populær at arrangørene bestemt seg for å avholde en liknende festival også på vinteren, og siden 2011 har også Red Sea Winter Jazz Festival blitt en populær tradisjon. Ifølge arrangørene vil det være ulike arrangementer og opptredener på forskjellige hoteller og arenaer av jazzmusikere fra hele verden, og selvsagt også fra Israel. Navn som nevnes er Luca Aquino, Yasmin Levi, Terez Montcalm, Lola Marsh og Oran Etkin Quartet

tabaDet kan være kaldt enkelte steder i Israel om vinteren, kanskje spesielt i Jerusalem, men ved Dødehavet og Rødehavet er det godt og varmt året rundt. I badebyen Eilat kan du slikke solen og nyte varmen også i januar og februar. Og i februar kan du også nyte god jazzmusikk, dersom det er en musikkstil som du liker. Da avholdes Red Sea Winter Jazz Festival. Den starter 9.februar og avsluttes 11. februar.

I mange år har det vært avholdt sommerjazzfestival i Eilat. Den ble så populær at arrangørene bestemt seg for å avholde en liknende festival også på vinteren, og siden 2011 har også Red Sea Winter Jazz Festival blitt en populær tradisjon.

Ifølge arrangørene vil det være ulike arrangementer og opptredener på forskjellige hoteller og arenaer av jazzmusikere fra hele verden, og selvsagt også fra Israel. Navn som nevnes er Luca Aquino, Yasmin Levi, Terez Montcalm, Lola Marsh og Oran Etkin Quartet