Cybertech 2017 er den nest største datateknologiutstillingen på verdensbasis. I år er Israel vertskap for konferansen, som finner sted mellom 30.januar og 1.februar i Israel Convention Center i Tel Aviv. Dusinvis av prominente figurer, inkludert statsledere, globale datasikkerhetsledere og investorer er ventet å delta på tre-dagers arrangementet, skriver Israel Hayom. (bildet viser norske deltakere under en innovasjonskonferanse i Tel Aviv i fjor) Statsminister Benjamin Netanyahu vil være hovedtaler på konferansen. Michigan-guvernør Rick Snyder, Ciscos administrerende direktør Chuck Robbins, Israel National Cyber Bureau sjef dr. Eviatar Matania og konferanse formann Yossi Vardi vil også tale i plenum. Andre fremtredende talere under konferansen inkluderer visestatsminister i Slovakia Peter Pellegrini, HP Enterprise Senior Vice President for sikkerhet og informasjonsledelse David Jones, leder av Israels policeCyberCrime Unit, Meir Hayun, sjefsforsker Avi Hasson og Tel Avivs ordfører Ron Huldai, for å nevne noen. Dette er fjerde gang Israel er vert for Cybertech, som samler hundrevis av utenlandske delegasjoner, representanter for multinasjonale selskaper, og utenlandske investorer. Over 250 bedrifter og 100 startups vil delta i konferansen, og presentere de siste nyvinningene innen det lokale og globale datateknologiområdet, inkludert løsninger på datautfordringer innen finans, forsvar, transport, forskning- og utvikling, energi, industri, helse, media, og statlig sektor. I forbindelse med Cybertech vil en israelsk oppstartpaviljong presentere 100 ulike datateknologiselskaper, skriver Israel Hayom. Ifølge arrangørene av konferansen "vil den gi en unik plattform for diskusjon om de nyeste cyber-relaterte teknologiske utviklingene gjennom paneldebatter, for eksempel utfordringer og løsninger for dataindustrien, internasjonalt samarbeid mellom rettshåndhevende myndigheter rundt om i verden, og fremtiden for datasikkerhetsbransjen.  

dld-tel-aviv-innovasjon-festivalCybertech 2017 er den nest største datateknologiutstillingen på verdensbasis. I år er Israel vertskap for konferansen, som finner sted mellom 30.januar og 1.februar i Israel Convention Center i Tel Aviv. Dusinvis av prominente figurer, inkludert statsledere, globale datasikkerhetsledere og investorer er ventet å delta på tre-dagers arrangementet, skriver Israel Hayom. (bildet viser norske deltakere under en innovasjonskonferanse i Tel Aviv i fjor)

Statsminister Benjamin Netanyahu vil være hovedtaler på konferansen. Michigan-guvernør Rick Snyder, Ciscos administrerende direktør Chuck Robbins, Israel National Cyber Bureau sjef dr. Eviatar Matania og konferanse formann Yossi Vardi vil også tale i plenum.

Andre fremtredende talere under konferansen inkluderer visestatsminister i Slovakia Peter Pellegrini, HP Enterprise Senior Vice President for sikkerhet og informasjonsledelse David Jones, leder av Israels policeCyberCrime Unit, Meir Hayun, sjefsforsker Avi Hasson og Tel Avivs ordfører Ron Huldai, for å nevne noen.

Dette er fjerde gang Israel er vert for Cybertech, som samler hundrevis av utenlandske delegasjoner, representanter for multinasjonale selskaper, og utenlandske investorer. Over 250 bedrifter og 100 startups vil delta i konferansen, og presentere de siste nyvinningene innen det lokale og globale datateknologiområdet, inkludert løsninger på datautfordringer innen finans, forsvar, transport, forskning- og utvikling, energi, industri, helse, media, og statlig sektor. I forbindelse med Cybertech vil en israelsk oppstartpaviljong presentere 100 ulike datateknologiselskaper, skriver Israel Hayom.

Ifølge arrangørene av konferansen “vil den gi en unik plattform for diskusjon om de nyeste cyber-relaterte teknologiske utviklingene gjennom paneldebatter, for eksempel utfordringer og løsninger for dataindustrien, internasjonalt samarbeid mellom rettshåndhevende myndigheter rundt om i verden, og fremtiden for datasikkerhetsbransjen.