Israelske skattereformer vil tiltrekker utenlandske selskaper, sa den israelske finansministeren Moshe Kahlon da han nylig talte under en konferanse for israelske forretningsfolk.  Utenlandske høyteknologiske selskaper vil annonsere investeringer som beløper seg til milliarder av dollar i Israel i nær fremtid», sa finansministeren. Kahlon erkjente behovet for å bruke mer offentlige midler på faglig utdanning og opplæring, skriver næringslivsavisen Globes. "Mengden vi har satt inn her er utilstrekkelig. Vi vil legge til det som er nødvendig for å skape en teknologisk generasjon som kan tilfredsstille alle krav, og vi vil ikke høre hele tiden at vi har mangel på fagfolk. Jeg personlig er enig i det, og jeg er utdannet ved en handelsskole - for alle som ikke vet, jeg har lært å sveise - så her og der sveiser vi et par ting sammen,» sa han til de næringsdrivende. "Jeg har ingen ord annet enn stolthet,» sa Kahlon om den israelske høyteknologisektoren. «I forrige uke møtte jeg seniorfolk fra høyteknologiindustrien. I dag er vi blant de beste stedene i verden for høyteknologiske firma. Det finnes milliarder av dollar på vei her, og dere vet at jeg ikke er en mann av store ord. Men det er selskaper som allerede er i avanserte forhandlinger med oss. Selvsagt, jeg kan ikke nevne navnene deres, men dere vil se det i nær fremtid. Selskapene er på vei til å investere her på grunn av reformen i beskatning. Reformen vil bringe selskapene her og holde selskaper her som hadde planlagt å forlate oss».  

Moshe_KahlonIsraelske skattereformer vil tiltrekker utenlandske selskaper, sa den israelske finansministeren Moshe Kahlon da han nylig talte under en konferanse for israelske forretningsfolk.  Utenlandske høyteknologiske selskaper vil annonsere investeringer som beløper seg til milliarder av dollar i Israel i nær fremtid», sa finansministeren.

Kahlon erkjente behovet for å bruke mer offentlige midler på faglig utdanning og opplæring, skriver næringslivsavisen Globes. “Mengden vi har satt inn her er utilstrekkelig. Vi vil legge til det som er nødvendig for å skape en teknologisk generasjon som kan tilfredsstille alle krav, og vi vil ikke høre hele tiden at vi har mangel på fagfolk. Jeg personlig er enig i det, og jeg er utdannet ved en handelsskole – for alle som ikke vet, jeg har lært å sveise – så her og der sveiser vi et par ting sammen,» sa han til de næringsdrivende.

“Jeg har ingen ord annet enn stolthet,» sa Kahlon om den israelske høyteknologisektoren. «I forrige uke møtte jeg seniorfolk fra høyteknologiindustrien. I dag er vi blant de beste stedene i verden for høyteknologiske firma. Det finnes milliarder av dollar på vei her, og dere vet at jeg ikke er en mann av store ord. Men det er selskaper som allerede er i avanserte forhandlinger med oss. Selvsagt, jeg kan ikke nevne navnene deres, men dere vil se det i nær fremtid. Selskapene er på vei til å investere her på grunn av reformen i beskatning. Reformen vil bringe selskapene her og holde selskaper her som hadde planlagt å forlate oss».