"Vi ser tragedien med de forferdelige lidelsene til sivilbefolkningen, og jeg har bedt UD om å finne måter å utvide vår medisinske hjelp til de sivile som er rammet av den syriske tragedien, spesielt i Aleppo. Vi er forberedt på å ta imot sårede kvinner og barn, og også menn hvis de ikke er stridende, " sa Israels statsminister Benjamin Netanyahu tirsdag kveld under et møte med utenlandske journalister, skriver telegrambyrået JTA. Israel har tidligere behandlet mange sårede syrere på sykehus i Nord-Israel nær grensen mot Syria, både sivile og stridende, uavhengig av deres ståsted i borgerkrigen. De blir deretter returnert til Syria. Netanyahu la til at Israel ikke vil akseptere "smitteeffekter" fra den syriske krig i Israel. Det israelske militæret har svart på nesten hver hendelse av grenseoverskridende rakett eller skyte angrep

Netanyahu“Vi ser tragedien med de forferdelige lidelsene til sivilbefolkningen, og jeg har bedt UD om å finne måter å utvide vår medisinske hjelp til de sivile som er rammet av den syriske tragedien, spesielt i Aleppo. Vi er forberedt på å ta imot sårede kvinner og barn, og også menn hvis de ikke er stridende, ” sa Israels statsminister Benjamin Netanyahu tirsdag kveld under et møte med utenlandske journalister, skriver telegrambyrået JTA.

Israel har tidligere behandlet mange sårede syrere på sykehus i Nord-Israel nær grensen mot Syria, både sivile og stridende, uavhengig av deres ståsted i borgerkrigen. De blir deretter returnert til Syria. Netanyahu la til at Israel ikke vil akseptere “smitteeffekter” fra den syriske krig i Israel. Det israelske militæret har svart på nesten hver hendelse av grenseoverskridende rakett eller skyte angrep