Willy David Ekre, Dag Abrahamsen og resten av styret i Norsk-Israelsk Handelskammer ønsker alle medlemmer, sympatisører og Israel-venner en riktig God Jul. En god jul ønskes også til alle israelere, jøder så vel som drusere og arabere, og til alle palestinere og jøder som bor på Vestbredden. I september dette året døde en av israelsk største politikere, den da 93 år gamle tidligere presidenten Shimon Peres. Vi minnes Peres, og ønsker alle god jul med denne videoen der han synger julesanger med et israelsk barnekor. Og her er Benjamin Netanyahus julehilsen.

david-willy-ekreWilly David Ekre, Dag Abrahamsen og resten av styret i Norsk-Israelsk Handelskammer ønsker alle medlemmer, sympatisører og Israel-venner en riktig God Jul. En god jul ønskes også til alle israelere, jøder så vel som drusere og arabere, og til alle palestinere og jøder som bor på Vestbredden. I september dette året døde en av israelsk største politikere, den da 93 år gamle tidligere presidenten Shimon Peres. Vi minnes Peres, og ønsker alle god jul med denne videoen der han synger julesanger med et israelsk barnekor. Og her er Benjamin Netanyahus julehilsen.