Taglit-Birthright Israel feiret forrige onsdag åpningen av vintersesongen i Birthright Israel Innovation Center i nærvær av rundt 200 næringslivsledere, entreprenører og filantroper. Senteret drives i samarbeid med Tel Aviv Stock Exchange og er utformet for å presentere Israels bidrag til entreprenørskap, innovasjon og teknologi over hele verden. Birthright Israel er en organisasjon som arbeider med å styrke jødisk identitet gjennom å arrangere 10-dagers studieturer til Israel for unge jøder som bor utenfor landet. I løpet av sommersesongen besøkte mer enn 13.000 Birthright Israel deltakere og dusinvis av delegasjoner fra Israel og rundt om i verden senteret, som har en utstilling som fremhever Israels bidrag til landbruk, medisin, datasikkerhet, vitenskap, transport og romfart, sammen med en rekke foredrag fra vellykkede israelske gründere, skriver Israel Hayom. Under onsdagens åpning av vintersesongen var blant annet Birthright Israels administrerende direktør Gidi Mark til stede. "Birthright er den størst oppstart som er etablert av staten Israel og det jødiske folk, både når det gjelder kvalitet og kvantitet," sa Gidi Mark under arrangementet. "Før Birthright Israel ble grunnlagt, for 17 år siden, kom 2.000 studenter til Israel hvert år. Nå, ved hjelp av Birthright Israel, besøker titusener av unge jøder fra hele verden Israel hvert år,» lan han til. Birthright Israel Innovation Center regner med å ha tatt imot mer enn 45.000 besøkende før året er omme.

ben-gurion-airport-tel-aviv-22630134Taglit-Birthright Israel feiret forrige onsdag åpningen av vintersesongen i Birthright Israel Innovation Center i nærvær av rundt 200 næringslivsledere, entreprenører og filantroper. Senteret drives i samarbeid med Tel Aviv Stock Exchange og er utformet for å presentere Israels bidrag til entreprenørskap, innovasjon og teknologi over hele verden. Birthright Israel er en organisasjon som arbeider med å styrke jødisk identitet gjennom å arrangere 10-dagers studieturer til Israel for unge jøder som bor utenfor landet.

I løpet av sommersesongen besøkte mer enn 13.000 Birthright Israel deltakere og dusinvis av delegasjoner fra Israel og rundt om i verden senteret, som har en utstilling som fremhever Israels bidrag til landbruk, medisin, datasikkerhet, vitenskap, transport og romfart, sammen med en rekke foredrag fra vellykkede israelske gründere, skriver Israel Hayom.

Under onsdagens åpning av vintersesongen var blant annet Birthright Israels administrerende direktør Gidi Mark til stede. “Birthright er den størst oppstart som er etablert av staten Israel og det jødiske folk, både når det gjelder kvalitet og kvantitet,” sa Gidi Mark under arrangementet. “Før Birthright Israel ble grunnlagt, for 17 år siden, kom 2.000 studenter til Israel hvert år. Nå, ved hjelp av Birthright Israel, besøker titusener av unge jøder fra hele verden Israel hvert år,» lan han til. Birthright Israel Innovation Center regner med å ha tatt imot mer enn 45.000 besøkende før året er omme.