Lesere av luksusmagasinet Condé Nast Traveler har i en undersøkelse plassert både Jerusalem og Tel Aviv blant de 40 beste byene i verden. Tidligere undersøkelser i andre magasiner har plassert Tel Aviv blant de ti beste, sågar av og til på førsteplass, i undersøkelser om verdens beste strandbyer, festbyer eller homovennlige byer, men denne undersøkelsen gjelder hvilke byer som er best i alt. Og da ble Tel Aviv plassert som nummer 17 og Jerusalem som nummer 28, skriver Jewish Telegraphic Agency, JTA. Jerusalem ble rost for sin "cutting-edge kunstscene" og voksende restaurantscene. Magasinet utdyper: «Lenge et sted for religiøse pilegrimsferder for kristne, jøder og muslimer, tiltrekker Jerusalem seg nå en annen slags pilegrim: den globale reisende. I tillegg til betydelige hellige og religiøse severdigheter trekker byen til seg besøkende med dens nyskapende kunstliv og et økende antall av de beste restauranter. Dra til Israel Museum for en utforskning av landets kultur, og stopp for en matbit på Machneyuda for autentisk middelhavsmat». Condé Nast Traveler lesere var enda mer forelsket i Tel Aviv, som bladet kaller "en av verdens mest pulserende og allsidige byer" og som klokket inn som nummer 17: «Med påvirkning fra Europa, Nord-Afrika, Midtøsten og Middelhavet, er Tel Aviv en av verdens mest pulserende o allsidige byer. Hummusiyas og falafel til side, hva er det som trekker reisende? Spesielt uteliv og strender, museer (Eretz Israel-museet, Tel Aviv Museum of Art), og verdens største konsentrasjon av bygninger i International Style - mer enn 4000 av dem omfatter Tel Aviv White City, som står på UNESCOs verdensarvliste», skriver magasinet.

tel-avivLesere av luksusmagasinet Condé Nast Traveler har i en undersøkelse plassert både Jerusalem og Tel Aviv blant de 40 beste byene i verden. Tidligere undersøkelser i andre magasiner har plassert Tel Aviv blant de ti beste, sågar av og til på førsteplass, i undersøkelser om verdens beste strandbyer, festbyer eller homovennlige byer, men denne undersøkelsen gjelder hvilke byer som er best i alt.

Og da ble Tel Aviv plassert som nummer 17 og Jerusalem som nummer 28, skriver Jewish Telegraphic Agency, JTA.

Jerusalem ble rost for sin “cutting-edge kunstscene” og voksende restaurantscene. Magasinet utdyper: «Lenge et sted for religiøse pilegrimsferder for kristne, jøder og muslimer, tiltrekker Jerusalem seg nå en annen slags pilegrim: den globale reisende. I tillegg til betydelige hellige og religiøse severdigheter trekker byen til seg besøkende med dens nyskapende kunstliv og et økende antall av de beste restauranter. Dra til Israel Museum for en utforskning av landets kultur, og stopp for en matbit på Machneyuda for autentisk middelhavsmat».

Condé Nast Traveler lesere var enda mer forelsket i Tel Aviv, som bladet kaller “en av verdens mest pulserende og allsidige byer” og som klokket inn som nummer 17: «Med påvirkning fra Europa, Nord-Afrika, Midtøsten og Middelhavet, er Tel Aviv en av verdens mest pulserende o allsidige byer. Hummusiyas og falafel til side, hva er det som trekker reisende? Spesielt uteliv og strender, museer (Eretz Israel-museet, Tel Aviv Museum of Art), og verdens største konsentrasjon av bygninger i International Style – mer enn 4000 av dem omfatter Tel Aviv White City, som står på UNESCOs verdensarvliste», skriver magasinet.