Den israelske vitenskaps- og teknologiministeren Ofir Akunis, er på besøk i New Delhi og møtte i går sin indiske motpart Harsh Vardhan, skriver Israel Hayom. De to undertegnet en bilateral vitenskapelig samarbeidstraktat mellom Israel og India, der hvert land vil bevilge 1 million dollar for felles forskningsprosjekter i 2017, samt fremme felles prosjekter for unge forskere og styrke kvinnelige forskere. "Vi utvider vårt samarbeid på mange felt, inkludert vitenskap, teknologi og innovasjon" sa Akunis under signeringen i New Delhi. Vardhan bekreftet de samme følelsene, og sa at India "har mye å lære av et relativt lite land som Israel med betydelige evner." President Reuven Rivlin besøkte India i november for å styrke båndene mellom Jerusalem og New Delhi. (Bilde fra et tidligere møte med Inias president)

Modi_Netanyahu-150x150Den israelske vitenskaps- og teknologiministeren Ofir Akunis, er på besøk i New Delhi og møtte i går sin indiske motpart Harsh Vardhan, skriver Israel Hayom. De to undertegnet en bilateral vitenskapelig samarbeidstraktat mellom Israel og India, der hvert land vil bevilge 1 million dollar for felles forskningsprosjekter i 2017, samt fremme felles prosjekter for unge forskere og styrke kvinnelige forskere.

“Vi utvider vårt samarbeid på mange felt, inkludert vitenskap, teknologi og innovasjon” sa Akunis under signeringen i New Delhi. Vardhan bekreftet de samme følelsene, og sa at India “har mye å lære av et relativt lite land som Israel med betydelige evner.” President Reuven Rivlin besøkte India i november for å styrke båndene mellom Jerusalem og New Delhi. (Bilde fra et tidligere møte med Inias president)