Israel har i dag ingen mangel på vann, og hjelper naboland med å løse deres vannproblem. Hvordan er det mulig i en nasjon som består av mye ørken, og lite vannfall, der det er sol nesten hele året. PragerU, et undervisningssenter på nett, gir oss en enkel og grei forklaring. Og for å gi forklaringen bruker Prager University forfatteren Seth Siegel som har skrevet boken «Let There Be Water». Se den her

israel_vannIsrael har i dag ingen mangel på vann, og hjelper naboland med å løse deres vannproblem. Hvordan er det mulig i en nasjon som består av mye ørken, og lite vannfall, der det er sol nesten hele året. PragerU, et undervisningssenter på nett, gir oss en enkel og grei forklaring. Og for å gi forklaringen bruker Prager University forfatteren Seth Siegel som har skrevet boken «Let There Be Water».

Se den her