Er du interessert i diamanter: Da er datoene du bør sette av 13.-16. februar 2017. Det er datoene som The Israel Diamond Exchange (IDE) har bestemt vil være tidspunktet for International Diamond Week in Israel (IDWI). Arrangementet, som har blitt holdt i Israel de siste fem årene, har blitt en viktig dato på kalenderen til profesjonelle diamantforhandlere verden rundt, skriver The Israeli Diamond Industri på sin hjemmeside. Under det planlagte arrangementet vil trading foregå på børsgulvet fra mandag til onsdag, og torsdag vil det være åpent for individuelle møter, samt gratis turer og andre aktiviteter som Israel Diamond Exchange skal arrangere. Israel Diamond Exchange-president Yoram Dvash sier i en pressemelding at han forventer at den kommende diamantuken vil tiltrekke seg medlemmer fra en god del av diamantbørsene tilsluttet World Federation of Diamond Bourse. Haim Volner, nylig valgt leder for International Diamond Week in Israel, sier at han er sikker på at den neste internasjonale diamantuken vil være større enn de foregående. "IDWI har etablert et rykte som en førsteklasses trading mulighet for diamantforhandlere. Mengden og utvalg av varer på tilbud er enorme, og kostnadene for deltakelse er minimale. Vi har også oppgradert hendelsen med et nytt format og andre nye funksjoner, som vi vil annonsere senere,» sier han.

diamanterEr du interessert i diamanter: Da er datoene du bør sette av 13.-16. februar 2017. Det er datoene som The Israel Diamond Exchange (IDE) har bestemt vil være tidspunktet for International Diamond Week in Israel (IDWI). Arrangementet, som har blitt holdt i Israel de siste fem årene, har blitt en viktig dato på kalenderen til profesjonelle diamantforhandlere verden rundt, skriver The Israeli Diamond Industri på sin hjemmeside.

Under det planlagte arrangementet vil trading foregå på børsgulvet fra mandag til onsdag, og torsdag vil det være åpent for individuelle møter, samt gratis turer og andre aktiviteter som Israel Diamond Exchange skal arrangere. Israel Diamond Exchange-president Yoram Dvash sier i en pressemelding at han forventer at den kommende diamantuken vil tiltrekke seg medlemmer fra en god del av diamantbørsene tilsluttet World Federation of Diamond Bourse.

Haim Volner, nylig valgt leder for International Diamond Week in Israel, sier at han er sikker på at den neste internasjonale diamantuken vil være større enn de foregående. “IDWI har etablert et rykte som en førsteklasses trading mulighet for diamantforhandlere. Mengden og utvalg av varer på tilbud er enorme, og kostnadene for deltakelse er minimale. Vi har også oppgradert hendelsen med et nytt format og andre nye funksjoner, som vi vil annonsere senere,» sier han.