Benny Landa er en israelsk entreprenør og oppfinner. Han grunnla Indigo Digital Press i 1977 og The Landa Group i 2003. I trykksakproduksjon bransjen har Landa blitt kalt "far til kommersielle digitaltrykk ." I videoen nedenfor kan du høre Benny Landa og andre israelske høyteknologiske ledere diskutere Israels høyteknologiske industri med personlige anekdoter og innsidehistorier som du ikke kan få andre steder. Dokumentaren er produsert av Israel Broadcasting Authority som undervisnings-TV. I den andre videoen, laget av CBN kan du bli programleder Gordon Robertson, som gir oss et innblikk i Israels bemerkelsesverdige innovasjon og oppfinnsomhet for å produsere gjennombrudd i produkter og prosesser som påvirker måten vi lever våre daglige liv. Video 1     Video 2

hoyteknologiBenny Landa er en israelsk entreprenør og oppfinner. Han grunnla Indigo Digital Press i 1977 og The Landa Group i 2003. I trykksakproduksjon bransjen har Landa blitt kalt “far til kommersielle digitaltrykk .” I videoen nedenfor kan du høre Benny Landa og andre israelske høyteknologiske ledere diskutere Israels høyteknologiske industri med personlige anekdoter og innsidehistorier som du ikke kan få andre steder.

Dokumentaren er produsert av Israel Broadcasting Authority som undervisnings-TV.

I den andre videoen, laget av CBN kan du bli programleder Gordon Robertson, som gir oss et innblikk i Israels bemerkelsesverdige innovasjon og oppfinnsomhet for å produsere gjennombrudd i produkter og prosesser som påvirker måten vi lever våre daglige liv.

Video 1     Video 2