Den internasjonale kampanjen mot Israel de siste årene har vært alt annet enn suksessfull. Israel har de siste årene bedret sitt forhold til en lang rekke land. Mye på grunn av landets økonomiske og teknologiske styrke, mener Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Israel er blitt en attraktiv stat å samarbeide med innen næringsliv og handel, spesielt fordi landet har utviklet seg til å bli en ledende høyteknologinasjon. I forkant av planlagte besøk i Kasakhstan, Singapore, Australia og Aserbajdsjan i de kommende tre månedene kommenterte Netanyahu nylig Israels voksende bånd med et økende antall nasjoner rundt om i verden - noen av dem muslimske. Han roste Israels solide diplomatiske forbindelser med mange land over hele verden, og mente det i stor grad skyldtes verdens vurdering av Israels "økonomisk og teknologisk styrke" og dens behov for Israels "sikkerhets- og etterretningsfunksjoner." Netanyahu har planlagt å besøke Kasakhstan, Singapore, Australia og Aserbajdsjan i de kommende tre månedene. For de tre første landene vil det være det første besøket av en israelsk statsminister. Netanyahu besøkte Aserbajdsjan, et hovedsakelig muslimsk land, for et kort besøk i 1997. Den israelske president Reuven Rivlin planlegger et besøk til India senere denne måneden. Det er en videreføring av den indiske presidentens besøk i den jødiske staten i oktober i fjor. Samtidig mottar Israel også besøk fra andre land. Den polske regjeringen kommer til Israel for å ha et felles møte med den israelske regjeringen. Israels internasjonale relasjoner er også inne i en positiv utvikling i Asia, Latin-Amerika og senest i Afrika, skriver World Israel News. "Vi er klar over at denne utviklingen stammer fra den økonomiske og teknologiske styrking av Israel på den ene siden og våre sikkerhets- og etterretningsfunksjoner på den andre," sier Netanyahu.  

netanyahu-putinDen internasjonale kampanjen mot Israel de siste årene har vært alt annet enn suksessfull. Israel har de siste årene bedret sitt forhold til en lang rekke land. Mye på grunn av landets økonomiske og teknologiske styrke, mener Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Israel er blitt en attraktiv stat å samarbeide med innen næringsliv og handel, spesielt fordi landet har utviklet seg til å bli en ledende høyteknologinasjon.

I forkant av planlagte besøk i Kasakhstan, Singapore, Australia og Aserbajdsjan i de kommende tre månedene kommenterte Netanyahu nylig Israels voksende bånd med et økende antall nasjoner rundt om i verden – noen av dem muslimske. Han roste Israels solide diplomatiske forbindelser med mange land over hele verden, og mente det i stor grad skyldtes verdens vurdering av Israels “økonomisk og teknologisk styrke” og dens behov for Israels “sikkerhets- og etterretningsfunksjoner.”

Netanyahu har planlagt å besøke Kasakhstan, Singapore, Australia og Aserbajdsjan i de kommende tre månedene. For de tre første landene vil det være det første besøket av en israelsk statsminister. Netanyahu besøkte Aserbajdsjan, et hovedsakelig muslimsk land, for et kort besøk i 1997.

Den israelske president Reuven Rivlin planlegger et besøk til India senere denne måneden. Det er en videreføring av den indiske presidentens besøk i den jødiske staten i oktober i fjor. Samtidig mottar Israel også besøk fra andre land. Den polske regjeringen kommer til Israel for å ha et felles møte med den israelske regjeringen. Israels internasjonale relasjoner er også inne i en positiv utvikling i Asia, Latin-Amerika og senest i Afrika, skriver World Israel News.

“Vi er klar over at denne utviklingen stammer fra den økonomiske og teknologiske styrking av Israel på den ene siden og våre sikkerhets- og etterretningsfunksjoner på den andre,” sier Netanyahu.