Det ble et vellykket og spennende frokostmøte i Oslo tirsdag morgen, der Anya Eldan, Israels sjef for innovasjon i tidlig stadium og inkubatorprogrammer ved Israel Innovation Authority, fortalte om sitt arbeid og ga gode råd. Anya Eldan har over 25 års ledererfaring i høyteknologiselskap, spesielt innen biovitenskap, Venture Capital Investments og teknologioverføring ventures.  Ved å trykke på linken under kan du se hele møtet. Tilstede under møtet var blant annet førstesekretæren ved den israelske ambassaden, norske forretnings- og næringslivsfolk, blant den flere gründere, flere israelske journalister, og selvsagt medlemmer av Norsk-Israelsk Handelskammer, samt medlemmer fra andre handelskamre og Oslo International Hub, som var medarrangør. Også det norske regjeringsapparatet var representert. Hele frokostmøtet, inkludert det spennende foredraget, kan du se og høre ved å trykke på denne linken, og deretter gå 16 minutter inn, der begynner møtet.

anya_eldanDet ble et vellykket og spennende frokostmøte i Oslo tirsdag morgen, der Anya Eldan, Israels sjef for innovasjon i tidlig stadium og inkubatorprogrammer ved Israel Innovation Authority, fortalte om sitt arbeid og ga gode råd. Anya Eldan har over 25 års ledererfaring i høyteknologiselskap, spesielt innen biovitenskap, Venture Capital Investments og teknologioverføring ventures.  Ved å trykke på linken under kan du se hele møtet.

Tilstede under møtet var blant annet førstesekretæren ved den israelske ambassaden, norske forretnings- og næringslivsfolk, blant den flere gründere, flere israelske journalister, og selvsagt medlemmer av Norsk-Israelsk Handelskammer, samt medlemmer fra andre handelskamre og Oslo International Hub, som var medarrangør. Også det norske regjeringsapparatet var representert.

Hele frokostmøtet, inkludert det spennende foredraget, kan du se og høre ved å trykke på denne linken, og deretter gå 16 minutter inn, der begynner møtet.