"Tel Aviv viktigste styrke er ikke nødvendigvis kafeer og restauranter, men folk som elsker det gode liv,» skriver det internasjonale finansmagasinet Forbes, som har oppført Tel Aviv på 15.plass på en liste over verdens 20 vakreste reisemål. Listen er satt opp i samarbeid med reise- og livsstilmagasinet "Beautiful Destinations", skriver Ynet News. I Forbes er de 20 reisemålene presentert gjennom bilder tatt av anerkjente fotografer. Sivan Askayo, som har levert bildet fra Tel Aviv presenterer Tel Aviv som en elegant middelhavsby, hvis viktigste styrke "ikke nødvendigvis er kafeer og restauranter, men folk som elsker det gode liv." De tre mest populære reisemålene på Forbes liste var New York, Venezia og Los Angeles. I de senere årene har Tel Aviv blitt inkludert på flere lignende lister, blant annet en liste over "de ti beste kystbyene i verden, av National Geographic, en av de fem beste kulinariske byene i verden, av Conde Nast Traveler, og "Europas innovasjonssenter", ifølge Wall Street Journal, bare for å nevne noen eksempler. De store kommunale investeringene de siste årene har gjort byen veldig kul og veldig vakker, og flere og flere mennesker i verden blir tiltrukket av byens sjarm," mener Eitan Schwartz, administrerende direktør i Tel Aviv Global.

tel_aviv_strand“Tel Aviv viktigste styrke er ikke nødvendigvis kafeer og restauranter, men folk som elsker det gode liv,» skriver det internasjonale finansmagasinet Forbes, som har oppført Tel Aviv på 15.plass på en liste over verdens 20 vakreste reisemål. Listen er satt opp i samarbeid med reise- og livsstilmagasinet “Beautiful Destinations”, skriver Ynet News.

I Forbes er de 20 reisemålene presentert gjennom bilder tatt av anerkjente fotografer. Sivan Askayo, som har levert bildet fra Tel Aviv presenterer Tel Aviv som en elegant middelhavsby, hvis viktigste styrke “ikke nødvendigvis er kafeer og restauranter, men folk som elsker det gode liv.” De tre mest populære reisemålene på Forbes liste var New York, Venezia og Los Angeles.

I de senere årene har Tel Aviv blitt inkludert på flere lignende lister, blant annet en liste over “de ti beste kystbyene i verden, av National Geographic, en av de fem beste kulinariske byene i verden, av Conde Nast Traveler, og “Europas innovasjonssenter”, ifølge Wall Street Journal, bare for å nevne noen eksempler.

De store kommunale investeringene de siste årene har gjort byen veldig kul og veldig vakker, og flere og flere mennesker i verden blir tiltrukket av byens sjarm,” mener Eitan Schwartz, administrerende direktør i Tel Aviv Global.